Followers

Monday, 30 January 2012

Kereta ni ada jiwa kot?

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Maaf ya readers. Semalam busy la. Takdan nak update belog. Ada cerita lawak sebenarnya semalam. Iaitu mengenai kereta bakal in law Nadh la. Merajuk katanya, entah kenapa tak boleh start plak. Berjam juga la kami sangkut di ikea tu. Sementara nak boleh gerak balik. Hinggakan orang kedai alarm kereta pun surrender.

Yang lawaknya, masa dia buat hal, depa sebut pasal tiket bus, srbab budak tu kna balik juga kerana hari ni perlu bawa ibu dia ke hospital. Sebaik sebut pasal tu, terus alarm bunyi. Bingit terus telinga ni.

Adk Nadh cerita, hari tu dia majuk lagi best. Masa tu roadtax nak mati. Tengah cakap tentang duit, lepas tu sound hilang jap, macam cari siaran lepas tu kua lagu,
"its all about the moneyyyy.,."

Lagi satu, budak tu tengah bercita-cita nak tukar kereta, dia tukar lagu ke lagu adele
"nevermind i find, someone like you.,"

Katanya kereta ni ada jiwa kot kan,?
Published with Blogger-droid v1.6.9

7 comments:

ijA said...

berhati-hati dalam berkata..

Iffah Afeefah said...

haha mcm2 la kete ni

tp betul jugak

die pun de perasaan kan

Eza Boom Boom said...

Hihik, kebetulan plak kan...

AMMAR YASIR said...

Jiwa rokers...hahaha

Rozuan Ismail said...

huhu.mungkin le kot.kena belai selalulah kete ni

dim Benihana said...

hahaha maybe la kot...
kalau ckp nk beli kereta br, mesti kereta sedia ada akan buat hal...

kiera'sakura said...

huyooooo mmg berjiwa la keta tue...hihihihi

Buta+Pekak+Bisu=CINTA