Followers

Sunday, 5 February 2012

Gath Maulidur Rasul

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

2 hari Nadh bersama teman-teman rapat. Serious seronok. Tapi kesian kat kawan-kawan. Tambah-tambah Jiran n boss, marah depa sebab Nadh gtau datang dengan 'kawan' .

Sebenarnya datang ni tak sengaja pun, ye lah, Nadh kan tak dapat balik Penang, tu yang tersangkut dekat sini. Jadinya, ajak la 'kawan' datang sini. Jadi itulah ceritanya dia sampai tu.

kata boss, dia tak perasan pun, tapi lepas duduk kat kedai Apple BesaQ, tengok muka sorang-sorang baru dia perasan.

Jiran plak, "Nadh ni gedik tau tak. Ai ata msg, tak balas pun.. "

Ada ja depa ni kan? Suma nak kata dekat Nadh la tu. umm. nak share gambar tadi leh tak?


Okeh, ini saja wat masa ni. Banyak gambar yang superdupersyiokk tau?

Nanti entry lain Nadh share lagi ye? Doakan persahabatan kami suma kekal sampai bila-bila ye? bak kata Elly, berjiran sampai ke Syurga ye dakk? ;)

14 comments:

Rozuan Ismail said...

miss u nadh. tido satu selimut. opss!!haha

Mr. Z dan Mis N said...

bestnya dapat gather ramai2..best3

jemputan menyertai...
Segmen : Promosi Blog Anda

Iffah Afeefah said...

masih tacing

sekian

H.J said...

rapatnya jiran dia..hehe

shida anwar said...

mcm kenai ja budak 3 dr kanan tu..oh yeah..mcm boleh sampai sini tu..

Miss Nadya said...

sangat best dapat jumpa kawan2..:)

Hanif Bloglist Blog said...

Gathering dulu....gambar jangan lupa lak ..nak tengok!

Edy Zaidi said...

salam maulidur rasul..:)

Eza Boom Boom said...

bestnya ada jirann ;)

Kancil 8349 said...

seronoknya...tumpang gembira je

JIJI YU said...

besnye engko

kiera'sakura said...

sempat taip byk2 cm nie?
wowwwwwww hebakkk.... lalalalalala :p

Suhaili Sarif said...

hihi..semua tacing dengan nadh
syok sangat jenjalan sesama and rempit sama2.oopss..hehe

eh thanx share entry tu :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer..bila nk jmp akk

Buta+Pekak+Bisu=CINTA