Followers

Tuesday, 21 February 2012

Nadh kembali ke 25 tahun lepas

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Hari ni Nadh nak kongsikan pengalaman Nadh semalam lepas Nadh dapat tiket kat bawah ni. Thanks to enchik Abg Ady sebab bermurah hati berkongsi tiket yang ada ni dengan Nadh.


Mula nya tu rasa cam segan plak nak pergi, tapi last sekali pergi juga la. Sempat la Nadh cakap dekat Abg Mie semalam, "Muka dah ganas, muka pukul orang, alih-alih p tengok Beauty And The Beast? ". Gelak dia. Macam nak balik pn ada juga la tengok dia, tapi macam tak kenai Nadh ni kan, apa Nadh nak, memang dah terpaksa rela la dia teman tu, Dan juga la dia tidur dalam tu. hihihi

Walaupun dalam hati Nadh ni ada juga la terfikir tu. Tapi last, ingat-ingat balik 3D tu kan? Pree plak tu. Sapa nak kasi kan? Lagipun, dari dok tengok cerita merapu merapan tu kan, bek la tengok yang ni, kurang-kurang ada juga la nilai tu kan?

Yang best nya masa nak masuk tu ada sorang pacik tu datang dekat Nadh. tanya, ada lagi tak tiket? Yang Nadh ingat dia kata "teringin sangat nak tengok cerita ni, tak boleh miss cerita ni. " . Bagi seorang manusia biasa (chewah), bila Nadh dengar dia cakap macam tu, Nadh pun ada tiket lagi, Nadh pass je lah dekat dia. Seyes, rasa cam kagum plak ye, orang tua pn tingin nak tengok cerita ni, dari tengok yang bukan-bukan kan?


Overall, rasanya tak perlulah Nadh nak bagitau cerita dia macam mana kan? Sebab jalan cerita dia sama saja, cuma dah diubah jadi 3D kan? Puas la menengok nya. Cuma rasa cam best plak bila tengok bagaimana RUPA HODOH PUN BOLEH DAPAT CINTA SEJATI KAN? Rasanya kan, itu motivasi baik punya buat orang macam Nadh yang tak emsemm ni untuk dapat cinta sejati juga kan? YANG PENTING ATI MAU CUN LA. :D

Apa pun yang pasti, Nadh kembali ke 25 tahun lepas masa zaman kecik-kecik Mama dok cerita pasal kisah ni kan? :D

Rate Nadh : 5/5 leh? :P

7 comments:

Miss Nadya said...

dulu masa nad keje kat mid....sokmo redeem tiket wayang free kat surat khabar ..:)

p/s :: bestnyer..nk itut..:)

Mr. Straw said...

retissssssssssss

.........cP~ said...

Dalam banyak-banyak cerita disney, ni la paling best. Lagu beauty and the beast tu pun sampai sekarang masih minat.

-gedek! said...

best disney's epic ever

kiera'sakura said...

huyooo mama cite erk?

mama kami xpenah cite pasal beauty n the beast nie...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak pun akan tgk klu akak dpt free tiket

Iffah Afeefah said...

hahaha 25 taun?

mknenye nadh da tua

Buta+Pekak+Bisu=CINTA