Followers

Friday, 2 December 2011

Angel Hair Kuah versi BaloQ

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Pagi tadi Nadh ada meeting. Balik ja meeting, konon nak masuk opis, lepas tu boss Nadh tanya,
"Weyh Nadzri, ang balik opis ang ada apa-apa nak buat ke?"

Nadh pun jawap la, "Umm tak ada apa sangat pun.."

Lepas tu Boss Nadh kata, "kalau macam tu ang tak payah masuk opis la, ang duduk rumahla. "

Jadi lepas itu dengan senang hatinya, balik rumah. Rehat, main game, nak tidur tak rasa plak ngantuk. Lepas tu, LapaQ.. Apa lagi, masuk la dapur, bawak keluar apa saja yang ada dalam peti tu, masa mula-mula tu, ingin nak buat Mee goreng. Lepas tu dah tukar jadi Mee Hailam. Lepas tu tengah-tengah fikir tu, boleh plak tertukar nak buat menda lain. Dan ini hasilnya.

"Angel Hair Kuah versi BaloQ"

Sebenarnya ada cerita kenapa dia jadi baloQ tu. Sebabnya, tak cukup bahan, tapi men hentam apa yang ada dalam peti tu. Untuk resepi, rasa tak payah la kot, segan nak cita kan. Tak sempoi pun. :D

Sekian memaklumkan. :P

9 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mana resipe nyer?sesuai tuk anak2 sis yg demam tu.tuk umminyer jugak!

azwa amani said...

baloq tu ape nadh??

fRaMe+LenSeS said...

Amani :: baloQ tu malas. hihhi. :P

Mat Gebu said...

Perghhhh!!.dahh cun tuu..cer fokus dekat sikit pic tu..lagi mengiurkan..

Rozuan Ismail said...

angel hair ke?haha

fRaMe+LenSeS said...

Kak Miza :: nak jugak ke? segan aa. hihiih

PCM :: wahh.. PCM mai trus ya bila nampak masakan. ihih. kna wat sllu la camni. ehhe. ;) insyALLAH len kali nadh focus cket. PCM aja la nak amek angle camne.

Wan :: a'ah nama spaghetti kecik tu angel hair. :D

Eera Shera said...

baloq2 pun jadi gak..kenyang gak masok perut

AmirFX said...

Terliur nengok gambar...

Iffah Afeefah said...

sedapnye la

Buta+Pekak+Bisu=CINTA