Followers

Sunday, 4 December 2011

Bila Nadh jumpa Akak n Adik. Ini Hasilnya...

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Semalam Nadh jumpa 2 sahabat blogger. Sorang kakak yang sangat best, dan seorang lagi adik yang ganas. Seronok juga dapat jumpa selepas lama sangat tak jumpa depa.
Sebab bertemu : Ada pesta buku dekat Kompleks Karangkraf seksyen 15, Shah Alam.

Serious sangat panas masa kami sampai dekat perkarangan Kompleks Karangkraf tu. Mana tak nya, dah pukul 3 kot. Dan orang masa tu sangat ramai, (Nadh tak ambil gambar ya semalam, arap maklum, kalau tak boleh la tengok suasana kat sana semalam kan? )

Selepas memilih, ini hasilnya,

Banyak kan? Kalau diikutkan, ada lagi ni buku tak tunjuk, Nadh sorang saja dah 8 buku, bayangkan depa plak. Mana tak berlambak camni. 

Selesai ja membeli, kami bergerak ke lokasi seterusnya, Mula nak duduk dekat KFC Seksyen 13 ja, tapi sebab panas kan, lokasi diubah ke Taman Tasik Shah Alam untuk sesi makan-makan. Spaghetti Nadh buat n Kek Coklat yang Aimaa bawa.  (gambar tak ada jugak, Adehh ruginya. hihi

Dah selesai mkan, dah belahak, apa lagi, balik la. Elok sampai ja umah repot dekat Mama. Dah kena bebel. 
"Abang ni, habiskan duit ja, dah la nak pakai duit banyak pasni.". 

Tettttt.. Padan muka. sapa suruh pilih tak kena gaya. Tapi bagus juga, ada buku ilmiah untuk Nadh share infonya bersama Readers nanti. Tunggu yaa~~

Itu sahaja memaklumkan. Seronok juga bertiga, di harap di masa depan lagi ramai dapat dikumpulkan untuk gath kecil-kecil area Shah Alam ya. ;D

11 comments:

aDisH.sHidA said...

mesti ada novel utk kami gak kan dalam byk2 nie...
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak 23hb nie

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh 8 nadh sambar?

Ahmad Haziq Azlan said...

banyaknya koleksi novel. ombak rindu ada tak

haslinda said...

novel cinta 3 suku sangat best... baca byk kali pn, tak bosan... :)

Eera Shera said...

waa..jelesnye..tak dapat pi..murah2 kan..

deen azmee said...

tudia nadh.. dasat ang noh.. hehehe..

mas saari said...

banyaknya nadh beli buku..
tak tahu pun pasal ni, kalau tahu konpem akak dah pi semalam!

Cik Pulau said...

fuhh...
paling banyak pernah beli pun 6 bijik je.. muahahahaa

AmirFX said...

Rajinnyer beli novel.. Bagus2.. Amalan membaca...

Nong Andy said...

wah... memang banyak!!

shida anwar said...

hik..hik..best kan..len kali kita gi lagi..tp akak kena kurangkan beli..xpe bawak adik2 dah rasa puas sangat...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA