Followers

Tuesday, 13 December 2011

Angin jadi Taufan? wahhhhhhh

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Ada sesiapa tengok tak episode Boboiboy kemarin? Ada kemunculan baru tau. 
Kalau hari tu Boboiboy Petir tukar jadi Halilintar, kali ni giliran Boboiboy Angin jadi Taufan plak.


Meh Nadh nak tayang.


Sangat Cool kan? Suka-suka-suka.

13 comments:

azam said...

cool....menarik juga layan dgn anak²

shida anwar said...

anak akak x suka dia kata boboi boy lepas makan biskut jadi jahat..ye ke?..akakpun x tengok..

Anum said...

terbaik

kiera'sakura said...

kan kan.. ai siap x berkelip tgk ritu.. hohohohoho :p

azwa amani said...

layannnnn..huhu

Eza Boom Boom :) said...

BoboiBoy?? hee.. Alaa, tomey-tomey..:P

BeloG MTT said...

MTT pon suka tengok boboiboii , terbaekkkkk ! :)

aizamia3 said...

jangan kata budak2, mak budak ni pun sampai hafal lagu dia.. hahaha..

Iffah Afeefah said...

tak mnat uwaaaa

myblog said...

aku tak minat..tiap2 hari ahad..anak2 nak tgk..terpaksa follow..hhuhu
datang dari bloglist

Hanif bin Idrus Blog

AmirFX said...

Aaa.. Msh tengok kartun lagi? Macam bebudak jer.. haha...

Nong Andy said...

my dotter-Shinta peminat boboiboy :) smpai aku pun ikut hafal lagu boboiboy sebab dia selalu pasang kat umah :)

Suhaili Sarif said...

ala x tgk hr tu..huhu

Buta+Pekak+Bisu=CINTA