Followers

Wednesday, 14 December 2011

Budak sekarang HEBAT.!!

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Hari ni Nadh berkesempatan berjumpa dengan boss Nadh n berbual. Nadh rasa takut plak bila sembang dengan dia tadi. Mengenai hal dunia ni la apa lagi.

On dia punya last visit masa involve dalam project ni hari tu, waktu dia buat survey kat sekolah, dia bertemu dengan penemuan yang agak dahsyat (bagi Nadh).

Waktu dia naik survey kat satu site tu. Dia terpaksa melalui siling dekat satu bangunan sekolah tu. N know what? Bermacam-macam la yang dijumpai kat atas tu, dari gambarlucah, majalah lucah , komik lucah, n lagi n lagi (dia ada sbt lagi. Tp x sbt suma, malu mungkin).

Lepas penemuan tu, dia pun panggil cikgu disiplin. Pas tu dia tny cikgu, "ini blok apa ni cikgu?", jawap cikgu, "ni adalah block asrama perempuan. "

Dengar dia cerita Nadh dah istigfar panjang. TERKEJUT!!

Bukan apa, ini menunjukkan tahap pemikiran remaja kita sekarang sangat menakutkan? Tu belum Nadh share kes tangkap basah lagi. Opsss nanti la ye?

Note :: sangat takut! Mendoakan ALLAH pelihara Nadh n family. Juga readers belog Nadh ni. Agar terbuka minda bukan untuk dekati maksiat , tapi mcintai amal n membenci dosa. Amin yarabbal alamin.
Published with Blogger-droid v1.7.4

7 comments:

Erin Azizan said...

ya allah...tak sangka betul ada sampai macam tu eh..nak nak pulak perempuan yang buat bnda tu///advance betul budak2 skrg

efa said...

seram eh bdk2 skrg huhu minta dijauhkan dari semua tu

diana said...

budak2 sekolah dah terdedah dengan benda2 tak baik..mungkin depa tak takut kot..kan??

Eza Boom Boom :) said...

Masa zaman sekolah Eza dulu, Eza pikir pasal study je...Urmm, dunia dah berubah. :(

AmirFX said...

Amin.. Mintak dijauhkan dari perkara tersebut...

Iffah Afeefah said...

ingin tahu mereka y tinggi

jiran ase la

Suhaili Sarif said...

memang takut nadh
takut jd kt diri sendiri,adik sndri,anak sendiri
nauzubillahhh....

Buta+Pekak+Bisu=CINTA