Followers

Wednesday, 14 December 2011

Bank OFFLINE plak dah.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nadh baru balik dari bank ni. Komputer offline plak dah. Abih x dapat la Nadh nk setelkan urusan Nadh tu sebab nak bank in duit ke akaun company. Pastu sebab duit banyak, Nadh terpaksa call boss.
"abang, ada masalah negara ni".

"napa Nadzri? Apa jadi?"

"ni haa. Komputer offline, saya nak bank in duit macam mana?"

"hang p la kat kaunter macam tu."

"komputer tu la yang offline nya abg. Saya x boleh nak bank in duit yang sen-sen tu. Mesin mana tima duit singgit "

"laa hang ni. Ang bank ja yang lain. Singgit sen sen tu ang amek wat duit ayaQ"

"sinngit lima kupang mana nak cukup bli ayaQ kat tekak ni. Saya amek seploh hengget na abang?"

Boss gelak. "ahahahaha ya la ya la, ang bank in la dulu. Satgi aku transfer kat ang 10 hengget. Ehhh ada ka p transfer 10 hengget,."

"hihihi. Maceh abang.".

Adehhhh. Patut kna sekeh ka tarik tinga dak Nadh ni? Hihihi
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 comments:

mas saari said...

heheheee...dapat 10 hengget!

Rozuan Ismail said...

patut kena sekeh.haha

Nong Andy said...

Hahaha... sekupang dua kupang mana cukupkan hehehe...best pula logat tu!!

AmirFX said...

Pekena ABC dan rojak tu.. Cukup tu... haha..

Iffah Afeefah said...

jiran2 haha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA