Followers

Tuesday, 20 December 2011

Kenapa TAK DIBENARKAN gambar di FACEBOOK?

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

HUKUM meletak gambar kat pesbuk.
Boleh. Tapi gambar yang kecik-kecik aja. kecik jangan lebih satu cm gambar tu.

Sebab?




[Photos from Facebook by paaduu.com]


Ada nampak tak apa yang Nadh kongsikan ni?


Note : Ada lah sebabnya ISLAM tak bagi wat itu dan ini. Tak mau ikut jugak. Last dah jadi macam ni. Apa dapat? MALUUUUUUUUUUUUUU~~ 
Sekadar peringatan buat kaum wanita. 

Wallahualam.

10 comments:

Anum said...

ermmmmmmmmm

fieda said...

betul2x..islam melarang tu adalah sebab nya kan...

pha is said...

bila sendiri yg cari pasal... hehehe

kiera'sakura said...

InsyaAllah

mas saari said...

bahaya sekarang ni kan? macam2 orang boleh buat... sebab tu akak letak gambar tapi untuk tatapan diri sendiri je! heheheeeee

AmirFX said...

Dierang mungkin belum sedar kot...

Lulu Caldina said...

bahaya, itulah kena elak sebelum terkena

Raisya Haris said...

Bahayanya =='

Iffah Afeefah said...

erm susa kn

org tkmo dgr kte ni

fRaMe+LenSeS said...

Anum :: ;)

fieda :: ya. setuju. :D

pha is :: sendiri cari sendiri kena nak wat camna.

kak Mas :: takut la kak kan? :D

Amir :: mungkin. sebab tu kua entry ni kan? :D

Lulu :: takut la. lulu jaga2 juga tau..

dik Raisya. :)

Iffah :: sebab tu kita kena senantiasa mengingatkan.

Buta+Pekak+Bisu=CINTA