Followers

Saturday, 3 September 2011

1 Nurse, 3 Patient

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada yang membaca.

Hari ke berapa ntah tanpa entry. hohooo.. habis dah bersawang dah belog Nadh ni kan?
nak kata mood raya pn tidak sebenarnya. FYI tahun ni Nadh takde mood raya.
Tak sempat nak beraya pun, sebab tahun ni, Nadh kosa 3 kena campak atau dalam bahasa canggihnya Ciken Pox. Haaa.. ambek engkau, penuh satu badan dah ni. Mama kata dah tak macam muka orang dah Nadh ni, hancur muka dia nek kat muka tu. Malu pun ada jugak nak keluar tadi kezen datang. tapi keluar jugak la da mama paksa.

Ni Nadh dah miss banyak aktiviti ni, satu nya activity group blogger tu, pastu semalam ada futsal dengan family abg Munet, pun cancel jugak. Pastu, tadi n esok, patutnya kena g kenduri sahabat Nadh, mat Latiff, tapi tak pergi sebab sakit kan?

Owhh miss banyak menda. Tapi nak wat camna kan? pasrah ja la. dah ini ketentuannya. Cuma kesian dekat Mama la. satu nurse nak kena jaga tiga patient. Sabar ye Mama. T.T

8 comments:

farahin nasir said...

ololor.. ciannyer.. :)

Muslimah Optimis said...

tangkap gambaq post kat blog wajah nadk kosa tiga yang kena ciken pox.. pantang makan..

aimie amalina said...

hehehe
cian die ye
cepat sembuh taw!

kiera'sakura said...

sabo jela... =)

kiera'sakura said...

sabo jela...

msredcheesecake said...

ciken pok? habeg la...kalu gatal jgn garu lebih2.nanti parut tak hensem dah...

aizamia3 said...

oh.. sabarlah..
penah rasa.. masa tu kami 4 beranak kena.. huhuhu..

cik idora said...

nadh.. cik idora pon da lme x update blog...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA