Followers

Thursday, 22 September 2011

Untung juta tapi kedekut ya amat

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nadh ada kisah malam ni mengenai si kaya yang kedekut.

Yang rapat dengan Nadh pasti tahu yang Nadh sedang dalam proses migrate sebab Nadh tersangatlah tak suka dengan satu company ni. Last time dia melantak point Nadh yang banyak tu tanpa belas kasihan. Nadh cita kat adik. Upanya dia juga menjadi mangsa. Lepas tu ada lagi la rentetan kisah kedekut dia ni bila nak dibandingkan dengan saingan dia yang lain.

Hari ni jadi lagi, tapi lagi kritikal. Kalau semua nak tahu Nadh ni contractor. Hari ni team Nadh g wat kerja upgrading. Lepas tu ada issue dengan breaker yang membantutkan kerja team Nadh. Lepas tu Nadh ngadu kat project owner la.

Nk tau apa feedback dia dr company tu? Ada ka ptt suruh Nadh yang bayar kos untuk breaker adding tu? Ciap cakap kalau tak, diorang nak kensel ja kerja upgrading ni.

Kita yang bermain dengan kos ni panas ja tinga dengar. Untung juta-juta, nak tambah breaker pun kedekut. Baru berapa ja. Kita ni dah la bayar murah, kalau ni pun kita kena tanggung. Jenuh laa..

Note :: konpem bulan ni last. Lepas tu migrate.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

Iffah Afeefah said...

Xphm sgt kje jiran ni

tp lau kdko sgt

jgn kje ngn die lg

kiera'sakura said...

migrate jer tp jgn lpe kasi tau ai ye..hihihi ;D

Aku Ibu Muda said...

ahkak pon dh nk migrate...huhuu

byk sgt politik pejabat :(

fRaMe+LenSeS said...

iffah :: itulah kan? :D

Kiera :: ada ka yang yu tatau?

Akak Ibu muda :: akakkk.. chian kak. nadh doakan semuanya akan baik2 untuk akak. :(

Buta+Pekak+Bisu=CINTA