Followers

Thursday, 15 September 2011

Pindah saja cita nya 2 hari ni

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Hari yang memeningkan. hihihi.. Sebab kena mengadap gambar-gambar dan data yang banyak yang perlu diproses secepat mungkin. Pening dah ni. Tapi seronok jugak, cuma rasa keciwa cket sebab kelembapan tu memburukkan nama. huu. Shian mr boss.

Umm. kemarin Mr. Boss cakap minggu depan nak kena pindah. Masuk opis lama. Nadh cakap okeh saja abg. Sebab Nadh tak kisah sangat mana-mana pun. Janji senang Nadh nak bekerja. Lepas tu Nadh cakap la, Nadh rasa dah okeh ni, Nadh tak larat nak tinggal kat rumah dah ni, nak kena keluar dah, minggu depan Nadh kata kita angkat barang sesama ya abg? dia kata bukan kata angkat barang, siap abg leh tolong sebarkan campak ang tu. Nadh kata la, abang nak ke? meh nak kasi.. Dah dia kata "takpa ang mai dekat abg simbah dengan dettol, lepas tu abg sembur dengan ridsect." (hadoihh kejam toi. :P )

Lepas tu tadi abg Madi call, bagitau berita pindah juga, dia bagitau wife dia dapat tukar ke Sungai Buloh. Nadh tumpang gembira ja dengan depa. sebab pindah tu bagi keduanya adalah JIMAT. hihihi.. Bagus la tu, nanti dia tak payah la tiap minggu nak kena balik ke Bentong tu. dah selamat duit tu kan? 

Then sembang pasal pindah lagi dengan Iffah pasal seseorang tu. 3 tahun lama ka kalau PJJ? tetttt~~~

8 comments:

Miss Nadya said...

nak pindah kat ner nadh??

azam said...

aduss.....penatnya pindah randah ni

Anum said...

3 tahun x lama

Sunah Sakura said...

sapa la tu pindah..

aimie amalina said...

nak smbung teeeeeeeeeeeeeeetttt!
hehehe

Iffah Afeefah said...

Lame okeh grrrr

kiera'sakura said...

tiga taun???????

fRaMe+LenSeS said...

Miss Nadya :: nadh pndah ke? tatau la. :D

Azam :: a'ah la. baru lepas tlg kawan memindah. penat.

Anum :: maceh2.. hihi. ada geng. .weee

Sunah :: orang la sunah. :D

aimie :: tettttt? apa tu? :P

Iffah :: tu Anum kata tak lama. :P

Kiera :: ye napa?

Buta+Pekak+Bisu=CINTA