Followers

Thursday, 17 November 2011

Photos | Bermain dengan Bulan

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nadh jumpa dalam email ni. Bosan-bosan leh gak nak layan ni. Meh tengok..

 Photos kesukaan Nadh. Nice. 

 Mendaki ke bulan

 Menangkap bulan? 

 Perut MemBULAN

 Makan dengan BULAN

 Cat BULAN

 Menangkap BULAN

 Lampu BULAN

 Bermain Bola BULAN

 I got the BULAN

 Gunting BULAN

Angkat BULAN

p/s : Macam menarik. Dari satu BULAN sahaja.

13 comments:

Iffah Afeefah said...

semua bulan

jiran2

aiyoo

tp cantik

mas saari said...

wah! memang menarik!

nak cuba jugaklah bergambar camni...heheheeee

aimie amalina said...

weeee
sape yg hajen menggapai bulan ni?
hehehehe

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaa... cantiknyeeeeeee ^_^

Marcella said...

serius cantik....


kreatif.. :)

haslinda said...

suke la gamba2 ni sume... :)

macam best je dapat main2 dgn bulan... hehe..

jejaricokelat said...

bulan mengingatkan adik pada dia =.=

Raisya Haris said...

Photos menarik dan cantik. ^^

azwa amani said...

nadh...lama amani tak kesini.. :) semua gambar tu cantik..indah ciptaan Tuhan

msredcheesecake said...

Suka pic yg last t.... Cantik susunannya..

fRaMe+LenSeS said...

Iffah :: takkan tatau. Nadh addicted to BULAN. hihihi

Kak Mas :: menarik kan? suka.. ;)

Mimi :: saya.. saya.. :P

Khalila :: cantik kan? suka jugak.. :)

Marcella :: itulah kan? bila kita nak wat camni plak.

Haslinda :: menarik kan, macam betul ja main ng bulan. :)

Niaa :: awat igt dia plak?

Raisya :: cantik kan bulan?

Amani :: itulah. Mana Amani p?

msred :: ;)

Hanif Idrus Blog said...

jik abetul di abuat...
makan masa gila ni dan of course dia ni kreatif.
Aduss bila ler aku nak jadi kreatif amik gambau2 ni...

fRaMe+LenSeS said...

Hanif :: yup. mesti makan masa kan? sebab nak amek kat kedudukan bulan yang bermacam. ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA