Followers

Wednesday, 16 November 2011

Segmen Eera: Impian dan Harapanku Bersama Blog

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Memandangkan JIRAN tengah dok rajin. Nak support kawan-kawan blogger. Maka dengan ini Nadh tiru skali la, nak support jugak la, leh tak? :P

Ni haa.. CIk Eera ni wat "Segmen Eera: Impian dan Harapanku Bersama Blog"


Dia suruh cite sikit ape impian dan harapan korang buat blog. Ape hasil yang korang arap nak dapat dari berblogging ni.

Impian :
Entah la nak kata apa dia impian tu. Mungkin nak apa yang disampaikan sampai la kot dekat readers. Kalau hari ni cerita pasai TUPAI, taknak la kita jadi macam dia atau BURUNG, nak readers buat macam ANGIN, atau mungkin jadi AWAN dan BULAN yang lebih bermakna. Lepas tu berdoa agar, ini menjadi salah satu tempat peringatan buat yang mencari kisah-kisahnya.  Dan yang penting sekali, doa agar dia bukan sesuatu yang melalaikan, tapi yang memberi manfaat, moga-moga satu hari nanti, apabila Nadh dah tak ada, ianya adalam medium ilmu buat yang mencari ilmu. Moga-moga dipermudahkan.


Harapan : 
Berdoa agar satu hari nanti, semua akan kembali ke jalan asal yang makin hari makin terpesong di muka bumi ni., sedih juga sebenarnya tengok makin hari makin macam-macam muncul, (baru tadi jumpa belog GAY) sedih la , kenapa la sampai macam tu, dah terang-terang dilarang, nak buat juga, pastu harap kurang lah bloggers yang kongsi pasal fitnah yang tak tentu ni, orang baca , kita pergi bagitau, sedang kita pun tak tahu awal cerita, tak baik la, then kurangkan belog tunjuk-tunjuk aurat ni, aurat itu MALU, kalau MALU senang-senang tunjuk, kita ni camne ae? Tak shian ka kat MAMA, n AYAH yang bela kita selama ni? Free dapar percent? 

Dapat :
Blog ni buat Nadh dapat ramai kawan. Buat jumpa ramai yang memberi manfaat bila bersama mereka. Contoh terdekat, JIRAN, BOSS, OSTAD. Bila ada dengan depa, rasa cam baik-baik ja diri ni. (hihihi). Lagi, belog ni beri Nadh masa untuk berkongsi pendirian, rasa, buah fikiran, dan best sebab bila kita menulis, macam satu kepuasan yang tak terucap, tapi diluah melalui kata-kata. Ada cakap dengan orang tadi, bila menulis, meraban dalam ni, ilang habis tensen-tensen. Menarik sangat sebenarnya. Tak ada readers pun tak apalah, yang penting, PUAS. ;)



Mungkin itu sahaja dari Nadh.  Ada sesiapa nak join? Leh la click kat SINI.

5 comments:

Eera Shera said...

terima kasih sebab join ;)

baca entri ni aje dah dapat something. sy selalunye jadi silent reader je kat blog nadh ni.. banyak entri yg boleh dijadikan iktibar.

jiran, boss, ostad tu memang dah jadi peveret la. hehe..

Iffah Afeefah said...

bkn ngn jiran ske gado ke?

masehla stiap entry ade jiran

segan ai tau haha

ps: Harap nani bace bia jeles bergande2

Anum said...

good luck

fRaMe+LenSeS said...

Eera :: ya ka. depa tu mmg pebret kan? :)

Iffah :: aahahaha. mmg gado pn. kan ai da wat pantun balasan tu. :P

Anum :: terima kasih. ;) kamu juga ya. all the best! ;)

aimie amalina said...

seronok je bace harapan die
heeee
gud luck nadh!

Buta+Pekak+Bisu=CINTA