Followers

Friday, 11 November 2011

Trafik kembali sibuk

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nampak nih?

Lama dah wall group tak busy macam ni. Kalau tak dah macam papan iklan ja. Tapi malam ni sangat seronok. Terkenang macam-macam kisah perkenalan dekat wall tu sebelum ni. Dari sana jumpa ramai adik, ramai kakak, dan sahabat.

Moga-moga di sana akan kembali sibuk macam dahulu. Bukan lagi papan iklan, tapi ruang mendekatkan hati-hati adik beradik yang dah bertemu dalam ni. Ruang peringatan, ruang memberi nasihat, bertukar-tukar fikiran, dan macam-macam lagi.

Moga ALLAH mengizinkan. Amin Yarabbal Alamin.

4 comments:

Iffah Afeefah said...

Ruang y xley join

aimie amalina said...

heeee
insyaAllah
niat baik..jalan cerita mesti baik kan nadh =]

fRaMe+LenSeS said...

Iffah :: ehhe. leh aih.. p cari laki orang utagha. :P

Mimie :: betul tu. :D insyALLAH aa. :D

shida anwar said...

hmmm....grrrrr....

Buta+Pekak+Bisu=CINTA