Followers

Thursday, 13 January 2011

Alhamdulillah Lega..

Syukur kehadratnya..
sebab hari ni orang tu ada tegur saya dekat inbox saya.
walaupun dia tak kata apa-apa. n masih degil macam sebelum ni..
tapi saya sedikit lega sebab saya tau dia sehat.
dia sekarang dah tak kerja sebab Abg dia suh benti.
sebab dia saya pn tahu, sebab transport n bahaya nak balik malam.
see, saya juga abg, saya faham la apa abg fikirkan.
sal yang lain tu.. no komen la.
halnya masih sama..
tapi mungkin tambah berat kot.
da ada ura-ura tanak online lagi..
hurmmmmm..
dalam dok chat tu leh mtk diri n trus offline.

saya : no komen.. ;|

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA