Followers

Thursday, 20 January 2011

Khurafat

well tadi kua teman kawan aku kua ..
dia nak tengok cita ni.. so aku ikut ja la.
kata nya.. aku senang, tak memilih..
ikut ja..
kalau kua ng kawan-kawan len, dia kena ikut depa..
nak makan tu ini, nak tgk cita tu ini,
tapi aku ikut saja.. senang la.. tak memilih..
ha...
sambung balik sal khurafat..
chehhh.. orang kata dasat la apa la.. menakutkan la..
besh la apa la bagai dalam FB ni..
tapi dari aku la..
hampehhh.. tak syok pun..
nasib la tgk pree.. kalo tak menyumpah aku.. aahahaha

cuma cari cita ni.. aku tanak cari keburukan la..
komplen pun tak guna la.. cuma nya nak list down nilai-nilai penting dari cita ni la..

1. kalo orang da tak suka tu.. takyah la nak mandrem2.. tak bek woo..
2. takyah dok cinta teruk-teruk sangat aihh.. sebab at last nanti tak tentu leh bersama.
3. jadilah anak dan suami yang baek. da ada bini, takyah dok menggatai kat lua noh..


cam aku kata dekat kawan aku tadi..
moral of the story, jangan kita nek keta jenazah malam2 p anta mayat, lalu kot tepi bukit. nanti jatuh bukit.. hahahha.. bongok toi.. :p

**no photos, ntah da p mana ntah aku punya tiket tu.. rasa aku smpan dalam poket tadi.. haishhhh**

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA