Followers

Friday, 14 January 2011

Photos : Iklan supercreative

Iklan-iklan menarik seluruh dunia..
cambesh ja dok tengok iklan-iklan ni..
kreatif sangat..


iklan kesedaran "kurangkan penggunaan tisu tandas"
muka depan kotak tisu diubah setiap minggu untuk memberi kesedaran pada penggunaan, makin banyak kita pakai, makin "botak" la bumi ni..


ngah dok melepas.. smbil bayangkan dok skiing.. cambesh ja.. depa tamo wat kat mesia ka? :p


bayangkan aku dok kat toilet jumpa menda ni.. takut aihh.. iklan nak smpaikan message schizophrenia boleh diubati.


kedai emas mak som: konpem aku taleh p depan cemin. huduh benor aihh laki-laki pakai rantai..


iklan dari Mini Cooper : test your driving skills.. tadapat byg camna nak test tu.. byk sungguh aihh skittle..


ESPN punya iklan. rasa kena tambah lagi dalam iklan bola.
makan bola, minum bola, tidur bola. kencing pun bola la.. :p

2 comments:

kiera'sakura said...

gmbr yg no 3 tue, kalau jpe cm tue mau terus tido dalam toilet tue..hohoho

fRaMe+LenSeS said...

Kiera : ada tido dalam toilet.. kamu ni.. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA