Followers

Saturday, 1 January 2011

Nota 1 Jan


kepelikan melanda diri..
awat la masa tahun baru Hijrah tadop pn orang dok boh status kaw-kaw sambut
tahun baru. ni mai tahun Masehi, suma kalut ja nak post azam tu la azam ni la..
macam-macam betoi la.. dan pelik juga ya..

aku di sini.. wat tatau ja.. malas nak update atau kata apa-apa tentang tahun baru.
rasa aku takda menda pun tahun baru ni.. tahun baru aku, Tahun Baru Islam ja, Tahun Hijrah.
yang ni ampa p la sambut. aku takmo..

Umm.. ni skang dok ciap-ciap nak p Taiping. nak bawa budak2 tu p jalan. n satgi nak p support adik kat Pertandingan bboy kat Taiping Sentral.
semalam dia menang tempat pertama untuk Group n ke3 untuk Perduaorangan. Tahniah to adk n US. so hari ni abg mai, kasi monang lagi na.. ;))

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA