Followers

Wednesday, 26 January 2011

Mood :: Satu sampai Tujuh

mengantuk~ smpaikan info apa team bagi kat site aku leh misscomm

perut tak rasa lapaQ~ walau sehari tahan ng roti telur pagi tadi, n maghrib tibai biskut ja

buhsan ~~ sebab tatau nak buat apa.

tadak mood~ sebab tu tadak idea nak study

sunyi~sebab tadak orang nak teman

menyampah~ sebab tengok orang-orang-orang dalam FB ni

geram ~dekat orang-orang-orang dalam ni

sakit hati~sebab kawan kawan kawan dalam ni

tindakan~wat bodo ja dekat orang-orang-orang ni

hati~*tadak perasaan*

first~nak hilang sangat kan? dipersilakan.
dua~arap maklum ya, saya malas nak melayan

tiga~tanak tego kan? igt aku nak mula ka?

4th~bz sungguh aihh

lima~tamo sudah.

enam n tujuh~ malas nak ingat

lain-lain~dah tanak fikir dah

last~nak tdo la.

harap~esok ok lah..

1 comment:

kiera'sakura said...

kartun hat last tue cute..hihihi

Buta+Pekak+Bisu=CINTA