Followers

Tuesday, 11 January 2011

Note 11.1.11

Nota 11.1.11
saya baru buka FB hari ni..
antara yang saya jumpa hari ni..

1. ada seseorang sedang menggunakan FB untuk smpaikan messsage kepada saya. semalam (dalam kul 4 lebih) dia kata "setakat ini sahaja... terima kasih" .. lepas tu, malam semalam, dalam kul 12lbh dia kata "maafkan saya" plak.. dan saya da banyak kali kot ata sms, tade jugak, pastu ada jugak inbox dia, tapi tanak balas jugak. so kesimpulan dia, memang she did it on purpose. so that kami stop berhubung..

2. ada berita yang gtau, FB akan menamatkan perkhidmatan dia pada 15-March-2011. Zuckerberg cakap dia da malas da, sebab manage company ni da hancurkan idup dia.. ni ada saya kasi link kat bawah ni.. baca la sendiri..
Link :: FB nak tutup da..

4 comments:

H Y D E said...

1st: about FB tu, it's bullshit... don't trust it... f**k weeklyworldnews

2nd: about ur sweetie... go & meet her. If not, forget her bro. just waste ur time saja...

fRaMe+LenSeS said...

Naim :

1st : kalo ya aku kena cari port len la nak lepak ng ang, ng jat nt.. huu.. kawan maya ku.. hehe

2nd : mencari masa.. tapi lum la.. busy la.. tambah da stat klas sabtu ahad.. camna tu.. hehe

Nana Miyuki said...

11-01-11 I CELEBRATED
HIS birthday-_-"
WANNA NOE WHO IS HIS FIND IN MY POST..SECRETOS YA :)

fRaMe+LenSeS said...

mesti akan p terjah.. hehe. sapakah dia.. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA