Followers

Thursday, 13 January 2011

I-Phone 4

ni suma Lynda punya pasai la ni..
tadi sebut sal I-Phone 4.. Mula tu aku dok buka internet.
nampak I-Pad. then sembang sal i-Pad.
Lynda sebut sal I-Phone4. dia cakap cantik la..apa la.
aku pun da tergoda la.. apa ag..
(kan ada niat nak kasi 3 Nadz pakai ipong suma)
jadi atas sebab tu sikit tergoda la.
last, slow ja Abg Shafiq sound dari dalam bilik.

"Nadzri, dari ang beli i-Phone 4 tu, baik la ang simpan duit nak kahwin, bukan buleh apa pun dari I-Phone tu, ang nak "hntam" i-Phone tu ka? "

tettttt~~ kedebishhhh~~ wakenabebb la aku.. apa ag..
Abg Razak pn ada sebelah. dia pun sokong..
(maka dengan itu kejadian dalam kisah Mama, Ayah n Abg Razak pun keluar aa)
aduihhh.. kena la.. camna nak wat ni..
dalam tak kusedari kan.. da agak terpengaruh ng hal kahwin ni..
ye la.. hari-hari orang dok sebut..
pastu one of my Bestpren ag, Encik Awe plak masa raya Cina ni..
wohhooooo... camna nih...tetttt~~

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA