Followers

Monday, 3 January 2011

The Sleeping Ugly


Dunia tidur ni memang besh sangat..
sapa tak suka tido, tolong bagitau sat..
rasa saya.. tiada orang yang tidak suka tidur, melainkan orang-orang yang takut dengan mimpi-mimpi ngeri.

diri sendiri, tidur ni tak la teruk-teruk tapi, sendiri dulu punya macam satu "power"
iaitu boleh set mimpi apa yang nak before tidur. dan semestinya la mimpi yang indah-indah
selalu menjadi pilihan. masa zaman hati dok berbunga-bunga ni la paling besh.
hidup jauh kan, jadi nak berjumpa, susah. tapi hari-hari tidur mesti nak doa jumpa dalam mimpi.
bukan ny mimpi buat apa pn. cuma mimpi dapat tengok pun da cukup seronok.
tapi malang, si penunggu di alam mimpi sudah menarik diri kejap tadi. apa boleh buat. terkial-kial la si sleeping ugly malam ni, kerana sleeping beauty sudah tamo lagi ada , malah disuruh melupakan selama-lamanya.
apa nak buat. nasib badan.. :')

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA