Followers

Monday, 24 January 2011

Cerita Excited

sambungan cerita semalam ..
apa yang jadi bila saya terlalu excited..
nak tau apa jadi?

tadi balik umah, balik dari keja..
check-check dalam poket..
check-check dalam wallet..
check jugak dalam beg, dalam jaket,..
suma check la.. baru tersedaQ..
semalam kan...,...
beli tiket ta ambik baki duit lagi RM20..
kedebishhh.. amek habuan, excited sangat nya hal la ni..
rasanya awek tukang juai tike tu tadak la hot sangat.. besa ja saya rasa..
tapi camna leh lupa amek tiket ae? dia lupa kasi ka saya lupa amek ni...
SAYA CHARMING SANGAT KOT.. sebab tu dia lupa..
hahahaha.. kenot go toi la kenyataan saya nih..
apa pun saya pasti, saya lupa sebab saya terlalu excited nak balik jumpa Mama, Ayah n adik2 saya.. ta kesah la.. mungkin bukan hak saya kot duit tu.. ta kesah la.. janji dapat tiket.. hihi..
alhamdulillah....

padan pun pagi tadi cari duit dalam wallet tade.. huu.. (*_^)"


ni dia menda yang buatkan saya sangat excited.. ;))

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA