Followers

Friday, 14 October 2011

Ati Munga-munga.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Selamat petang. Nadh baru selesai meeting tengah hari tadi. Tentang masa depan company. So far banyak perubahan berlaku. Ada juga boss kata mungkin lepas ni satu masa Nadh akan kena tinggal dekat rumah Nadh dekat Penang sebab Nadh kena uruskan project ni. So dalam hati berbunga-bunga la. 
Sapa tak gembira kan, kalau hari-hari boleh tengok Mama, Ayah n adik2 Nadh sebelum pergi kerja. Balik kerja dinner dengan Mama, Ayah, mesti seronok kan. 

Moga-moga menjadi kenyataan. Harap sangat. sebagaimana boss Nadh menolak offer besar semata sebab nak utamakan tanggungjawap kepada Ibu dan Ayah dia. Nadh pun nak jugak macam tu. Opss.. wat macam tinggal jauh sangat. KL-Penang ja kan, nak ikt tiap minggu boleh balik kalau nak. weee~~

8 comments:

ijA said...

bestlah kerja dekat gan rumah....hehe

JIJI YU said...

huk aloh..ehehe mmg best dok dkt ngn family

cik pulau said...

wahhh..
kalau betol..
tumpang bahagia k..heheh..
munga2 gtu.

Miss Nadya said...

alhamdulillah...mesti seronok kan sebab rasa dekat jer dengan family..^_*

new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

aizamia3 said...

moga harapan menjadi kenyataan.. insyaAllah..

kiera'sakura said...

amin2... moga dipermudahkn.. =)

aDisH.sHidA said...

DEKAT DENGAN ORANG2 TERSAYANG MEMANG BEST KAN

fRaMe+LenSeS said...

Ija :: best sgt.. :D

Jiji :: sangat best kan? weee~~

Cik Pulau :: doakan Nadh ye.. :D

Miss Nadya :: mmg sonok sgt. :D

Aizamia :: amin2 kak. :D

kiera :: moga2 ye. :D

adish shida :: sangat.. arap2 dapat la. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA