Followers

Friday, 21 October 2011

In a R

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nadh sedang bekerja. Site KTILX1 di Kuala Ketil, Kedah. Baik, sangat bosan sebab hanya menunggu interval, Nadh hapdet la belog ya malam ni.

Ummm... Semalam, cik someone kata dekat Nadh.
''nak tahu tak? Dalam kamu sedar atau tidak sedar sebenarnya ada ramai yang kamu tak tahu menaruh hati pada kamu''

Nadh tanya dia balik.
''apa laa yang merepek ni, muka dah tak emsemm, penuh bintat bintat, kena campak plak tu, takdak nya yang mau aihhh''

dia tambah
''betul, saya sendiri, seorang perempuan, dan naluri saya kuat mengatakan menda ni. Anda sahaja yang tidak sedar, dan seandainya anda tidak berjaga dalam hal ini, maka ramai yang akan terasa penangannya dan jatuh hati.''

Nadh kata,
''saya rasa semua sama ja, tak dak plak la melayan istimewa pun pada semua orang.''

''kamu sangat mengambil berat, seorang yang cuba sedaya upaya agar tidak 'hilang' sewaktu diperlukan, dan banyak lagi kalau saya nak cakap, tapi macam saya cakap tadi, kamu kalau tidak ambil langkah berjaga-jaga takut ada yang terkesan nanti.''

Tu pandangan dari cik someone, Nadh pun tak berapa sure. Arapnya takdak la. Sebab nya tak pula rasa ada sesuatu yang istimewa tu dalam diri sendiri. Cuma berusaha nak jadi yang baik tu, untuk pepatah yang berkata
''tika lahirmu, satu dunia bergembira dan kamu menangis, biarlah satu hari nanti semasa pemergianmu, kau tersenyum, dan satu dunia menangis keranamu.''

harap dan berdoa sangat nak buat macam tu.

Note :: sebab tanak jadi macam cik someone cakap, maka dengan itu saya umumkan diri saya sudah in a R la ye. Tunggu sampai masa nanti saya update plak EnGd dan lepas tu MrieD yek? Looking forward untuk EnGd menjelang hujung dua ribu sebelaihh, doakan saya ya.?? (ehhh jap, napa bersaya ni?? Arrrr) :p

11 comments:

aimie amalina said...

awwwwww
sape yg taruh hati kat nanadh niii

weee..
mungkin cara nadh care kot
tap bg nadh
itu dari shbt utk shbt kan
paham2

hehhe

aminnn
bile dan EnGd tu..roger2 ye..kekeke

azwa amani said...

betul tu nadh... kwn2 amani selalu ingatkan amani, kdg2 kita rasa kita tak lebihkan sape2 dan tak krgkan sape2 dalam layanan kita..mungkin sebb memang dah sifat kita untuk ramah dan mudah disenangi membuatkan org mudah jatuh hati....

insyaAllah,..amani juga sudah ada someone, tapi buat masa skrg ni, amani harap Allah makbulkan doa amani..tapi kalau sdh ditetapkan dngn org lain, amani redha...amani simpan dlu rasa ni...huhuhu..jiwang plak..

apa-apa pun, jaga hati baik2..

Woofer Storm said...

waaaa.. tahniah2..

semoga berkekalan ke jinjang pelamin la ye..amin3
*mesti tidur pun senyum memanjang je kan??heheee

Lulu Caldina said...

tahniah, eheh, semoga apa yang menjadi impian akan terlaksana... amin

msredcheesecake said...

Da kena amek org ke? Hheee... Hujung tahun ni? Betul ke?

shida anwar said...

in a R with.....nak akak tolong sebut ka?..ahak..*lari setempat selaju mungkin*

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

alhamdulillah...dah ada perancangan ke arah itu...

hujung 2011 ya??

11-11-11 ker??

keh3....

=P

Iffah Afeefah said...

Aiyo tp betol ckp someone tu

mne tak knl nadh die akan jdi cm tu

bak kate jiran dlm entry layanan seorg laki boleh buat pempuan jatuh suke

ai kan da kate t tmbul gosip. Takmo dgr nasihat ni:-P

kiera'sakura said...

amin2.. =)

fRaMe+LenSeS said...

Aimie :: terbaekk sebab faham. LIKE.. :D maceh sgt.. ;)

Amani :: Nadh doakan amani tau.. :D jgn lp pgl nati ye. :D

Woofer Storm :: terima kasih ye doakan Nadh. . amin2. :D

Lulu :: amin2. maceh Lulu doakan Nadh. :D

Msred :: ehh.. hehehe :D

kak Shida :: ehhh jgn2. :P

GK :: oihhh bukan aa.. :P

Iffah :: ehh.. tu la. ta dengar cakap jiran neh.. hihihi. :P

Ana Miyuki said...

baik dgn member ada limitnya bro..kekadang ati pompuan cpt cair la der..ahaks neways pray da best for u bro!~ :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA