Followers

Sunday, 30 October 2011

Tag dari JIRAN

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Adehhh.. apa plak la JIRAN wat hari ni. tengok tu, dah dia suruh jejawap soklan bebanyak ni.
Satu per satu ye. (bagus jugak, busan-busan ni kan. hihi)

1.ape name penuh anda?
Nama Mama Ayah kasi, Nadzri Azlan.


2.awak syg sye x?(sentap!!)
Dah nama jiran, kang ada orang sentap p remove feed lak kan? werkss.. ahahaha

3.kalu d hari minggu selain tdo dan membute ap lagi yg anda lakukan?? (jujur erk.. tp kalu xnk tu hak anda..haha)
Blog. Pesbuk. Buku (kadang-kadang), Novel. Selain dari tu melengung cari Ilham. :P


4.pernah menipu x? nyatakan bila, d mana, dan bagaimana.
pernah. tapi bila keadaan memerlukan sangat-sangat (tapi tak buat dah skg) sebab sangat membenci penipuan ni. Pernah sound sorang sahabat yang menipu sampai dia sentappp

5.Lecturer/cekgu siapa yang anda sayang? kenape erk?
Entah la. tak pasti. tapi lect/ cekgu yang sayang saya ramai. lalalalalalalallaa~~

6.kalu stress buat ap?
Buat tak tahu aja. Kalau melayan kang parah. Layan belog lagi beshh.. Ngadu kat dia la.. Paling best p lena. Terbaekkkk...

7.pernah tk mndi pg n trus g ke kelas x?
sejujurnya tidak. sebab tak reti kalau tak kena air pagi-pagi. Mandi kamben pun takpa la. janji kena air. :P

8.binatang ap yg plg anda tkut?
geli ng ular la. yang bersisik-sisik tu. (eeuuu masa sebut pn da naik bulu tengkuk)

9.mana lg pnting? kwan atau bf/gf?
rasanya keduanya pun lebih kurang ja.

10.jika dilanda masalah sape yg anda crik dulu..?
Selalu cari ketenangan. dia ja yang senang cita. nak cita kat kawan depa pn ada masalah. cita kat Mama, dia isau nanti. cita kat belog la senang.

11.best tak soklan saya? haha
Soklan terbaeekk.. best sgtttt.. :P

Ha.. takmau tag orang dah. :P

P/s : bila nak beli oven ni, nak wat ciskek sndiri plak la. :D

4 comments:

aimie amalina said...

nadh!
nak bagi hadiah ular nak x?
hehehee =p

Iffah Afeefah said...

Amboiii ngumpat ai

elokla bli oven. Mcm2 ley wt

kiera'sakura said...

ular plastik tkt x? :p

fRaMe+LenSeS said...

Aimie :: oihhh jgn nak gatai.. :P

Iffah :: ehehe. ada ka? tak kot. :P

Kiera :: werkss.. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA