Followers

Wednesday, 5 October 2011

Tak ada tajuk

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Makin lama, makin bersawang sayang Nadh satu ni. Makin kurang masa untuk berbicara dengan dia. Semenjak dari campak hari tu, lepas tu banyak lagi berlaku la.

Well, dah banyak yang berubah, mungkin kesibukan mula mengambil tempat, dan sejak dari tu semakin kurang peranan dia dalam hidup.

Macam sesetengah beranggapan yang dunia blog ni tak akan lama bersama mereka, lain pula bagi Nadh. I love my blog so much will do my best supaya akan dapat kembali macam dulu.

Doa-doakan.

6 comments:

aimie amalina said...

=]
mimi akan selalu doakan
aminnnn
insyaAllah nadh!

JIJI YU said...

dah ramai dah aku tgk b logger dj kes cam ko ni nadh

kiera'sakura said...

amin2... insyaAllah nanti smpi la feeling die tue... =)

CikTomyam said...

keep it up bro..^^

Miss Nadya said...

tak pe...cari semangat blog tu tau..nad pernah mengalami macam ni..:(

fRaMe+LenSeS said...

Aimie :: terima kasih. :D

Jiji :: ya ka? ramai da ae? T.T

Kiera :: arap2 la..

Cik TOmyam :: terima kasih kamu.. :D

Nadya :: moga2 cepat pulih. amin2. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA