Followers

Monday, 24 October 2011

Mulut JIRAN Masin.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nadh baru selesai buat keja ni. Masa untuk check email-email ni. Lepas tu baca komen-komen, then BW, buka belog wajib NI, dan jumpa entry NI. Tuan tanah a.k.a JIRAN Nadh dok sebut pasal mulut masin. Kata ja jadi. Macam anak sedara dia si Ecah tu. 

La ni dah mulut dia masin, apa kata dia masin sebut : 
"Tangan.. cepat baik..."

"wahai tangan.. cepatlah kau baik,, nanti leh la wat CUPCAKE kat Nadh tu...."

Pastu masin mulut dia tu cepat lah baik tangan tu... N kepada suma yang baca-baca ni, meh kita doakan sesama JIRAN Nadh tu cepat sembuh ya. Tangan dia cepat baik.. Okeh? Nak ucap maceh ciap2 sebab sama-sama tlg Nadh doa. :D

Camtu kan bgs, kan JIRAN kan? qweeeeee~~~

9 comments:

JIJI YU said...

aku kekadang je masin

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mulut akak biasanya masin, kadang2 jek berbisa..haha.

meh akak doakan tgn cpt baik ye.

Iffah Afeefah said...

Amboi perli jiran ke ape ni

ala jiran nye mlot msin y buruk je

y baik xpnh nk jadi

fRaMe+LenSeS said...

Jiji :: aku manis je memanjang.. hihihi. :P

Kak Lydia :: hihi. kak doakan Nadh ye. n doakan Iffah juga.. hihi. maceh kak. :D

Iffah :: ehh mana ada perli aih.. hihihi. nak cupcake je. :P

mas saari said...

moga jiran nadh tu cepat sembuh!

aimie amalina said...

keekekeke
kak ngaaahhh moge cpt sembuh ye =]

nora amila ghazali said...

nak cupcake punya pasal sampai post entry na.....

Lulu Caldina said...

mana tau masin? rasa ke?

fRaMe+LenSeS said...

Kak Mas :: amin2.. kita doakan dia ya. :D

Aimie :: Amin2. :D

Nora :: shhhhhh..

Lulu :: Nadh tatau. dia yang gtau. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA