Followers

Monday, 24 October 2011

Tahniah Sahabat

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Selesai sudah hari ni buat nadh. Tadi Nadh chat dengan seorang sahabat. Dia bagitau Nadh, karya dia yang kelima sudahpun di 'publish' dalam web iluvislam. Nadh yang membaca ni rasa happy, terharu dan sedikit bangga plak bila membacanya.

Nadh akui, hasil perkongsian dari dia sangat berkualiti dan banyak info. Sepanjang Nadh kenal dia banyak juga hasil dari dia yang menarik minat Nadh. Malah, dia pernah buat satu contest bertajuk 'Aku Ingin Berubah' yang Nadh sifatkan sebagai something yang punya maksud dalam dan bukan sekadar perubahan.

Baguslah, happy untuk dia, mungkin satu hari Nadh beranikan diri untuk entry macam dia.. Mana tau terberani nak cuba kan.


P/s : sebab sedar diri yang tak mencuba tu. Hihihi
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 comments:

Iffah Afeefah said...

Sile beranikan diri

cayokkk

aimie amalina said...

nanadhhhhh!
pon boleeeee !=]
cpat antaq pi I LUV ISLAM taw =]

JIJI YU said...

ko kena berani nadh..

IBU GEBU said...

salam tahniah juga dari kakak buat sahabat nadh...

nadh harus yakin pada diri, seperti juga nadh publish entry dekat blog, cuma tempatnya sahaja yg berbeza...

fikirkan manfaat yang nadh akan sebarkan jika artikel nadh terpilih nanti... pasti nadh tak ragu2 lagi ok

fRaMe+LenSeS said...

Iffah :: insyALLAH. mgkin bila da terasa nak cuba nanti. hihi

Aimie :: insyALLAH. Nt Nadh cuba.. :D

Jiji :: maceh bro..

Kak Ita :: terima kasih kak. besar nasihat kak n maksudnya pada Nadh. maceh sgt kak.

Buta+Pekak+Bisu=CINTA