Followers

Wednesday, 20 April 2011

444 direalitikan.

Assalamualaikum.. 


Alhamdulillah.. cepat pula ya kali ni Nadh update. Last 5 hari yang lepas Nadh dah update tentang angka 333. Ni hari ni Nadh nak update pula pasal 444. Alhamdulillah sekali lagi sebab ada jugak ya nak menjadi follower blog Nadh yang serba daif dan tulisan Nadh yang naif ni. Syukurlah. harapnya sedikit sebanyak dapat Nadh berkongsi buah fikiran yang tak seberapa ni.

Boleh Nadh gelak kat diri sendiri tak? orang lain dah kemana-mana hala kan ramai dah, Nadh pula baru nak merangkak-rangkak. hihi. tak apa lah, we just leave it to ALLAH kan, andai ada yang nak ikut, iktlah, andai tiada pun, itu kan pilihan ALLAH, DIA yang mengawal Suis Hati kita kan? Ikhlaskan hati seikhlasnya untuk berblog, dengan harapan perkongsian yang diberikan dapat sedikit ingatan buat yang membaca.

Baiklah, Tanpa lengahkan masa, nak umumkan si yang bertuah tu adalah encik Ryo Azhar Rahza. Pemilik kepada blog http://ryoazhar.blogspot.com/. Satu lagi blog warna hijau yang menyejukkan mata memandang. Serious suka pula buka blog ni. Sebab warna hijau kot. Nadh perasan tuan tanah ni seorang lagi pengkarya makanan ni. tak caya leh tengok entry INI, INI dan INI. Nampak gayanya makin ramai la tukang-tukang masak lelaki hadir dalam dunia blog sekarang kan? hee.. ;)

Mari sama-sama kita pergi gegar blog Ryo. Mana tau leh dapat sikit Tips masakan dari dia.. hehehe
 meh la.. click dekat SINI..

6 comments:

*47!k@# said...

wah!!artis!mintak sain..<-tiru gaya pakcu..haha..XD

tahniah..5hari dapat 100 followers..tak sangka dah lima hari..cepat betul abg kbu sorang ni..mintak tips..hehe..gurau..untunglah blog encik ryo direview..ptut lah lmbt update..congret abg nadh..

udin said...

mantap bro.. keep it up.. haha!

fRaMe+LenSeS said...

Tieka :: ehh.. maceh dik. hehe.. adik kot artis.. hehe.. nt abg nak cita sal snasa tieka plak. :D

Udin :: maceh bro.. ;) atas dorongan ang jugak ni.. ;D

kiera'sakura said...

tue menunjukkan blog nadh dterima ramai... alhamdulilah n tahniah =)

Ryo Azhar Rahza said...

wow!TQ so much bro...tak sangka lak bertuah rupanya....keep it up.nice blog.. :)

HaSue said...

Assalamualaikum..
menerjah dari blog ryo nih..nice blog! ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA