Followers

Sunday, 10 April 2011

Nadh n Bendang?

Assalamualaikum..
baru lepas cakap call dengan seorang sahabat..
dia cakap dah buleh da nak wat bendang. dok ajak nadh p sana..
cam menarik ja.. tapi yang pastinya saya tidak akan dilepaskan dari sini
kerja saya di sini.. ahahhaa..
dia ciap kata ada dah kasut but size kaki saya.
pastu dia nak belikan glove untuk sy mencangkul batas, sebab takut sat tgn sakit sebab pgg cangkul.
(oihhh.. manja sangat ka adik kamu ni abg oit? :P )
last cakap dekat dia.. abg, ni budak kampung la abg.. takkan nak cangkul pn ta reti..
hihihi. tingin plak nak p wat keja kampung macam ni.
wat bendang plak.. ;)
ntah akan diberi peluang atau tak nanti.. ;) tingin betoi.. ;)

11 comments:

HajarRasdi [BdkKck] said...

bendang??? waahhhhh~~

*47!k@# said...

btoi2 tingin!ika pon..haha..tp nak sekali je..just utk pengalamn..haha:P

fRaMe+LenSeS said...

Hajar :: besh kan hajar kan?

Tieka :: besh la. nadh pn sama. skali ja.. nak rasa pengalaman.;)

Muslimah Optimis said...

hehehhe..pacat naik kat nadh..hahaha..kawen ngan anak petani la..buleh selalu masuk bendang..hihihi...

VFN said...

waahahaahaa..
adik nak buat bendang?
lintah banyak weih.. muahahaha


-kak vin-

fRaMe+LenSeS said...

Aimaa :: hihihi.. geli ngat pacat.. camna nak p bendang ni.. haahaha

Kak Vin :: aii kak.. pestime mai lawat adik ye.. hehe.. hihi.. tapa. naik pacat ka lintah kat kaki adk.. kak tlg lucutkan dia ya.. hehehe..

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

one day finaz akan bawak nadh ngan kak aima turun bendang ya.. kutip lintah ngan pacat kat hampa dua.. huhhuhu...

Muslimah Optimis said...

@FINAZZZZ.... TAK MAU LA KUTIP PACAT DAN LINTAH..HUHUHUHU... GELI LA.. PI GAGAU BELUT AU JUGAK (MACAM BERANI JE)..HAHAH.. SEDAP WOHH BELUT TAPI GELI NAK PESIANG..HIHIHI

fRaMe+LenSeS said...

Finazz :: amboihh.. sukati ja.. kami baling balik kat ampa.. :P

Aimaa :: belut? wahh.. masak la kat kami.. hehehe

nora amila ghazali said...

dh pernah masuk bendang.. hhiii..

fRaMe+LenSeS said...

along lum penah la Nora. hehe

Buta+Pekak+Bisu=CINTA