Followers

Thursday, 28 April 2011

From reality to fantasy - Thanks to You Siti Noor Atikah Samsul Anuar

Assalamualaikum..
Actually da banyak hari sangat nak wat entry ni.
As an appreciation to someone for her Doodle dalam entry bawah ni.. 


tengok tu.. Dari Adik Ika ni.. telah menukar Profile pic Nadh. 

Dia dah ubah Nadh yang bawah ni

Kepada
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Yang ni


Comel kan hasil kerja dia.. <-- tak merujuk langsung kepada Nadh okeh. 
Tapi pada hasil Doodle Adik Ika ni..
Pandai dia.. Actually dia bukan Artis yang dia dok isau sangat tu, tapi dia seorang Artis yang berbakat dalam seni ni. Seyes Nadh kagum.. All the besh Adik Ika

P/s : dengar cita dia nak abeh praktical lagi beberapa hari. tak silap minggu ni.. All the besh la pada dia.

5 comments:

Cik Cempaka said...

Hmmm..cantik, sama muka

pandai dia buat ^^

udin said...

peh! sempoi..

efa said...

pergh lawa habis pandai ika buat,erk2 km tak panggil doodle la dulu masa stdy dulu ahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudia mulut nadh merah...

kih3....

=P

dir...antologi hidup apple sepi... said...

manehhhhhhh sngt tuk ketua~

Buta+Pekak+Bisu=CINTA