Followers

Friday, 1 April 2011

Nadh dalam BlogList Cik Yuyu Zulaikha..

Sedang menikmati waktu petang yang dalam keadaan tak sehat ni..
dan dengan palotak tak centre ni.
banyak hal dok menekan diri.
hal yang tidak diketahui la plak.

sambil berBlogWalking selepas saja lihat Cik Yuyu Zulaikha mengadu penyakit Typo dia yang makin parah tu. kat dalam blog bawah nih....

 (ni Header baru dia. comel. suka hat ni. )

Tetiba terpasan sesuatu la.. 
nak tau apa dia?? tadaaaaa~~ 


cuba tengok2 kat atas ni.. hihihi.. blog Nadh lepak kat belog Cik Yuyu Zulaikha sebagai GULA-GULA MANIS .

Sila izinkan saya mencomei seketika.. pekembangan di tahap resakser laut..
lalalalalalalalalalalalaa~~
p/s : mekaceh Cik Yuyu Zulaikha. kembang sat.. apa la sangat belog cap kapai kami nih nak dok dalam below Cik Yuyu Zulaikha yang reramai orang dok pollow tu.. apa pun.. 
mekaceh la yek  Cik Yuyu Zulaikha

6 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

Hahahaah.. lepuk awakk kangg! okay la.... remove la balik.. orang tak sudi -.-'

fRaMe+LenSeS said...

bukan macam tu la.. suka sangatt~~ hihihi

Zaza said...

ha ha. seronoknye dia...

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. memang.. excited sgt.. hih

Arol Mubin said...

Feewwitt! Blog Frame and Lenses ada di bloglist blog famous lah. Jeles nie! Hehe. ;D

fRaMe+LenSeS said...

Arol :: hihi.. nasib ja tu kot. Yuyu shian.. :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA