Followers

Saturday, 16 April 2011

Diari 16.04.2011

Assalamualaikum..
Dah nak tidur da sebenarnya. tapi tak rasa puas kalau tidak bersembang dengan cik blog kesayangan ni.
hurmmm.. macam menarik. sebab baru sahaja lepas melawat-lawat blog sorang sahabat,
dia sedang adakan satu contest bertajuk Aku Ingin Berubah.
nampaknya ramai yang join. serious Nadh plak y excited n sonok tengok ada ramai yang join.

Hari ni berjalan dengan baik rasanya.
Segalanya adalah okeh sangat.. tapi ada satu ujian lagi buat Nadh hari ni.
Mata nadh rasa ny nak kena sakit mata.
Gelak sakan kawan-kawan tengok Nadh tadi.
"dah macam anak cina dah aku tengok ang ni Nadzri.."

"kami dah baik lama dah, baru nak mai dekat ang penyakit ni.." (kena gelak)

tu belum lagi SMS dari Mama.
"kuman tu rehat dlu, baru p kat abg agaknya no. takpa makan ubat n titik ubat nanti baiklah tu. Abg tu antibodi tak kuat, lain kali kalau ada orang sakit cuba elakkan."

tu dia, banyak komen kan?
takpa la.. sama-sama doakan.
Agar cepat sembuh. ALLAH sedang aturkan sesuatu buat Nadh ni. :) Redha.. ;) 

5 comments:

nora amila ghazali said...

moga cepat sembuh!!

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

semoga cepat sembuh ye . . hehe

sy TAG awk tau . .

http://cipunzmalas.blogspot.com/2011/04/1st-contest-dari-xcyber-pose-depan.html

♥ ..misz jenab..♥ said...

uittt saket mate..nie berjangkit kew or sbb skodeng org nih..hehehhe..cepat baek noh..=)

cik najihah said...

hai akk..
cikgebob @ ciknajihah follow sini..
hihi keep in touch ya..

fRaMe+LenSeS said...

Nora ;: maceh.. doakan alg..

Cik Yuki :: maceh doakan nadh. da join pn.. ;)

Misz Jenab :: amin2.. maceh doakan nadh.. hehe.. jangkit la. tade skodeng2 orang.. hehe

Najihah :: maceh follow nadh. ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA