Followers

Wednesday, 20 April 2011

Alhamdulillah ..

Alhamdulillah.. 
syukur sangat.. dihilangkan matahari, digantikan dengan awan mendung nan hitam, 
diturunkan pula hujan, kita menangis meratapi hilang nya matahari,
Rupanya DIA nak hadiahkan PELANGI yang indah.
Alhamdulilah.. ;)

6 comments:

*47!k@# said...

mana pelangi??ada ka mlm2??bukan terjadi dari imbasan cahaya matahari terhadap air hujan ka??

angah said...

alhamdulilah la dapat jugak awn...heheh

mcm ni lah said...

korang perasan tak ? dah 3 malam bulan mengambang penuh pastu luarbiasa besar plak tu size bulan,. sambil tinggal jejak untuk dijejaki

Miss Ran said...

erm entry pendek

mmg ade hikmah stiap sgle kejadian y menimpa

kiera'sakura said...

same konsep dgn Kau ambik satu Kau ganti beribu =)

fRaMe+LenSeS said...

Tieka :: ye la. malam tade. :P

Angah :: nak awan terbang, senang nak p bila ada gath. hehe

macam ni lah :: sila2.. nt nak p jejak la balik. hehe

Miss Ran :: yup. betul hikmah kjadian tu bila kita amati, wat kita rasa, kita ni sgt bertuah kan? :D

Kiera :: ya betoi. ni untuk orang tu la.

Buta+Pekak+Bisu=CINTA