Followers

Monday, 4 April 2011

Antara Subjek menarik semalam.

Assalamualaikum..
hari ni tadak apa sangat. cuma nak kongsi apa yang berlaku semalam.
1. Test terakhir da selesai. (Masa untuk pulun final plak)
2. Kelas terakhir untuk subjek Power Engineering. (dah abeh akhirnya)
3. satu lagi Mini-Gath kat KL. walau tak berapa ramai tapi kira okeh la.. (Cik Aimaa, Papa Khai, Dek Nazzs, Mama Khai, Quin n Qaleesya.) beberapa orang taleh mai sebab ada hal. takpa la. len kali wat lagi noh..

--> nak kata lawak pn ada jugak la. kelas abeh sebelum kul.2. da mati akai ni.. nak tunggu sampai 5. nak p mana ni? nak online tadak plak la wayar bateri tu. so maksud taleh onlie lama la. nasib la ada Apis, yang temankan, sama2 wat asgmt kat dalam Libry. dan jugak burn CD kat Aimaa, dia kata nak. so da burn. (ntah leh pakai ka tak entah, ta gtau plak). Pas Asar baru nak jmpa. so jupa la Cik Aimaa, Papa Khai, Dek Nazzs, Mama Khai, Quin n Qaleesya.

ni watak2 menarik semalam. ;)

 Dek Nazzs yang excited pegang Qaleesya. kaih. sok lusa Mama Khai ada la teman nak jaga baby tu.. ehehe

 Muka sebek. hihi.. comel sgt.. elok2 Aima pgg tu, pass kat Dek Nazzs da lena adik ni.. Bateri abeh da Papa Khai kata.. ;)

Gambar bakal Photographer Masa Depan. Adik Quin. hihi.. suka plak dia da makin ramah sekarang. mai ja kat Nadh trus sembang2.. ;) okeh la tu, len kali ada geng la. hihi.. 

lari topik. ni entry semalam versi tulisan tangan.. hihi.. sebelum dimasukkan dalam Blog. ;) tasabar nak nantikan kesudahan cita ni hari ni.. dan bakal dihentikan seketika entry kolaburasi ni. sebab banyak gosip... hihihi. takut la cheQ.. apa pn. maceh la mendoakan Macik n Encik tatau nama ni. .;)


9 comments:

aDisH.sHidA said...

tulisan ampa ke cik nadh awat lawa sgt....jeles kami

CiK LiYzA ^^, said...

terasa dkat sgt dgn cita nih~
mungkin kah encik tataw nma tuh sbnarnya 0rg yg sma dengan.........

fRaMe+LenSeS said...

cIK aDISH :: hihi.. toi la.. tu mmg tulisan nadh.. hehe.. buruk la..

Liyza :: dekat ng cita ni? awat2? betoi ka ni? sapakah encik tatau nama tu? ada kisah disebalik ka ni?

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

hua... rindu nya ngan dak pipi tembam.. nadh, lawa tulisan.. hahahahah

fRaMe+LenSeS said...

MySelf :: huaaa.. rdu jugak la.. huhu.. takdan smbg ng Qaleesya selama. hihi amboih.. tu perli ka apa tu? :P

Muslimah Optimis said...

hahahaha.. mcm mana tersesat tangan kami kat situ..adui la.. huhuhu.. kan dah cakap tulisan ampa cantik..sebab tulisan ampa hurup besaq tak cantik..hihihi..sebab selalunya tulisan orang yang hurup besaq xcantik tulisan hurup kecik dia cantik.. kan dah cakap ritu...hihhi...

note :xpuas main ngan aleesya..
tapi betoi la quin bertambah ramah.. ada ka semalam dia pegang dagu kami dalam qeta..hahaha.. semakin ramah dia pasni boleh gang..hohoh

fRaMe+LenSeS said...

Aimaa :: hihihi. tada entry lagi hari ni. semalam punya bahan pn kua.. hihi. hari ni kami bz cket.. tu yang takdan nak kumpoi idea tu.. hihi.. nt kami ada apa2 kami mesti ping ampa ny.. hihi.. ;) ampa kan jira sebelah ka.. hahaha.. :P (lupa term tu..)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

lawa tulisan nadh

Muslimah Optimis said...

hahahahah.. nak jadi jiran sebelah pagaq ka?? hahaha.. boleh-boleh no hal..hihihi..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA