Followers

Wednesday, 20 April 2011

KontroBesi : Nadh Pakai Rantai?

Assalamualaikum.
Baru tadi Nadh bercakap dengan seseorang. 
Katanya ada orang cakap Nadh pakai rantai.
Adui laa. agak pelik di situ, sebab tetiba plak Nadh menjadi bahan yang buat seseorang tu di bahan kawan-kawan dia. hairan jugak rasa. Nadh kenai pun tidak geng-geng tu, tapi Nadh jadi sebab untuk seseorang tu kena dengan kawan-kawan dia. 

Ni lah dia photos kontroversi tu. Ada sapa-sapa leh terangkan dekat Nadh kot mana yang wujud rantai tu?

Note :: Nadh dah pesan dekat seseorang tu. Biarkan lah orang nak kata dekat kita, nak kata dekat Nadh.Yang Nadh tau, Nadh dan kamu takdak plak nak buat cerita, nak ganggu hidup orang tu, Nadh ni kenai pn tidak dengan dia. Biarkanlah, janji kita tak buat sudah la. Manusia leh berkata-kata, ALLAH yang menilai. Kita tak rugi pn bersabar, dan berdiam diri. ALLAH Maha Mengetahui.

9 comments:

Miss Ran said...

maap rabun..tak nmpk lak

haha

lantak dorgla...kite tk mati dek kejian kn?

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. setuju Miss Ran. ta kesah sangat pn. .;) kata la lagi bebanyak.. :P jgn cik Ran kata kat Nadh dah la ye.. :P

udin said...

sabaq jelah bro.. biasalah dlm idup ni ada yg suka kat kita.. begitu juga sebaliknya.. apa yg diorang wat sabaq sudah.. xpayah dok layan.. lama2 depa jemu senyap la tu.. hehe.. :P

fRaMe+LenSeS said...

Udin :: hehe.. steady ja ni bro.. tadak rasa apa pn.. ;) apa pn maceh sebab concern. ;)

FizA said...

biar je org nk kata apa.. dosa diorg..bkn kita.. wat xtau aje la.. ^^

*47!k@# said...

ika tak tau crita!!haha..xtau tang mna rantai tu..(=_=)"

kiera'sakura said...

makin kte nk dkt dgn Dia.. mkin hebat Dia uji kte.. =)

aDisH.sHidA said...

kat leher tu..tulang kamu nampak mcm rantai kot

fRaMe+LenSeS said...

Fiza :: toi jugak tu.. nadh abaikan ja. :D tak penting lagipun.. n ada menda besh.. bila kena kutuk ni. :D

Ika :: jumpa dak dik? ta jumpa ka? :P

Kiera :: yup. betoi kata kamu..

Cik Adish :: maybe la kot.. besa la tulang atlet kan.. badan ketak2.. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA