Followers

Thursday, 21 April 2011

Mama, anak mama blik hari ni tau

Assalamualaikum.
Pagi yang ceria kot buat Nadh hari ni. Semalam tidur awal. Ni mesti due to kurang nya sihat. Kalau x, jenuh la cik someone akan cakap then paksa tidur. Hihi.. Hari ni Nadh terpaksa n dipaksa masuk office jugak la. dengan keadaan mata yang macam ni pun boleh kena paksa masuk office. ada ja la boss Nadh tu. hari ni dia ada meeting dengan kawan dia jual insurance,sekali dengan Nadh kena ikut. Tak apa lah. Layan ja. Hehe siap dia satgi. Nak ngengade dengan dia suruh ata pergi stesen bus la cmni.

Lupa pula nak bagitau. Hari ni ceria la. Mana tak ceria, hari ni anak mama nak balik kampung. Doakan keselamatan Nadh ya. Sangat excited ni.. :)

Harapnya tiada aral melintang n gangguan la untuk perjalanan Nadh hari ni. Seawal mungkin Nadh nak naik bus ni. Hehehe

11 comments:

picairin said...

wah beshnya dah nak balek kampung.... huhu

kiera'sakura said...

hati2 dlm perjalanan.. smoga selamat smpi.. amin...

kakyong said...

singgah pagi menggegar blog nadh...
selamat balik kg yer.. semoga selamat dlm perjalanan


n3 terbaru kakyong.com

segmen gegar 1000 blog
akhirnya ku sedar diri
Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

rara pinkmafia said...

pulang dgn selamat ye.

kAmi dAn mEreKa said...

jgn lupe bace doa, tc, hehe =)

Dekcik said...

semoga perjalanan selamat...

entry terbaru singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kerana-cinta-kau-murtad-eh.html

Woofer Storm said...

nak gak balik kg..hehee

*baru je bali kg ari tu..eheeeee

*47!k@# said...

amin:)semoga selamat sampai..

dwaty said...

semoga selamat sampai...

fRaMe+LenSeS said...

Picairin :: ihi.. excited ni.

Kiera :: insyALLAH..

Kakyong :: maceh doakan nadh,.

Rara :: maceh.. ;)

kami :; insyALLAH ya. :D

dekcik :: maceh dekcik..

Woofer :: nadh jeles okeh.. :P

Tieka :: maceh tieka

Dwaty :: maceh.. kamu pn jaga diri

Miss Ran said...

hehe esaited sungguh

bgus anak mama sorg ni hehe

someone y care..bgsla

Buta+Pekak+Bisu=CINTA