Followers

Monday, 25 April 2011

Bicara Tengahari Nadh

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

Kehadapan Blog sayang,
serious aku sangat rindu dekat kamu.
rindu sangat sebab aku tak dapat nak bersama dengan kamu.
sangat-sangat rindu sebab taleh nak sembang dengan kamu,
sangat-sangat-sangat- rindu sebab tadapat nak lihat perkembangan kamu dan berkongsi ceritaku sedang aku ada banyak sangat cita nak kongsikan dengan kamu.

Wahai Blog,
aku bukan tak mau nak sembang dengan kamu,
tapi kesuntukan masa, dan kemerajukan lappy tu membuatkan aku tak dapat nak jumpa kamu,
kamu tahu tak, rasa sasau sekejap la sebab tak dapat tengok kamu,
ni hati ni, tak tenang tau dak bila idea melonjak-lonjak keluar dan ianya tak dapat aku luahkan dalam bentuk tulisan,

Wahai Blog,
ni aku dok online pakai pc office dengan menggnakan broadband aku, sebab aku taleh tahan da berjauhan dengan kamu selama 2 hari.
kamu nak tau dak, tak ramai mai melawat kamu semenjak 2 hari aku tadak ni.
tapi tu bukan soalnya la, soal utama dia adalah aku yang tadapat tengok kamu,

Wahai Blog,
kemarin aku ngadu kat boss aku cakap lappy rosak,
kamu tau apa dia kata?
""Ya lah.. hg duk layan perempuan lain. laptop hg laptop betina. ha. ha."
duii leh plak dia kata macam tu? ada ka patut blog?
kalau yang nak jadi perempuan tu aku nak kamu la blog.. sebab aku selesa sangat dengan kamu..

huuu.. tamat sudah aku berkata-kata, nanti kita sembang len tau.
aku da cal angah tadi, dia kata satgi malam leh jumpa dia, aku akan pastikan lappy aku sehat seperti sediakala agar aku le tengok kamu selalu. tata blog. take care tau.

Lots of Love
Nadh

6 comments:

*47!k@# said...

haha..leyh plak~ptut senyap jaa~xdk entri baru..takziah untuk abg nadh..

Farhana Jafri said...

hahaha sah! laptop nadh ni betina.. klau x, xd la mrajuk bagai.. pujuk la cepat sblum parah.. hehehe

jemput singgah ANASAURUS :)

nora amila ghazali said...

hahhahaahha... sabar je la...

fRaMe+LenSeS said...

Ika :: tu la dik. kes tu diam menyepi tu.. huu.. tacing sat..

Farhana :: ahahah.. ya la kot. :P

Nora :: hahaha.. nak gelak jugak ng adik nora

Miss Ran said...

comei je kan

erm tula lappy merajuk

asyik tgk blog pompuan je kot=P

fRaMe+LenSeS said...

Miss Ran :: blog ppn? belog kamu la tu.. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA