Followers

Thursday, 7 April 2011

Photos :: Supercreative Wall Paintings

Assalamualaikum..
nak share lukisan dinding yang Supercreative..
jum tgk jum..

 makan di Safari.. lalalalala~~

 tenang la rasa hat ni.. duduk kat hall.. rasa cam dalam utan. pasang ekon konpem sejuk..

 sangat cantik..

 camne nak tdo ni? ada ramai kat belakang tu?

 macam dalam air.. sangat besh yang ni..

 seronok noh dating tgk tibi dengan tersayang dengan suasana ni


 makan dalam laut.. wahhhh suka2.. 

 permandangan ni cantik.. 

 opis saya di tengah jalan okeh.. agagagagag

 tolong jangan suruh saya tengok belakang. eeeuuuuu...

 
 dah lama wish nak tgk bulan ng y tersyg, ada yang ni tak perlu la dok kat luar kan? dalam bilik pun buleh.. hehe

 suka kalau dapat wall hall macam ni.. ;)

camnih punya bilik air, orang umah tak bagi masuk bilik pn takpa.. saya tdo je.. lalalalala~~

Note :: Di awangan seketika.. lalalalalalala~~

2 comments:

nora amila ghazali said...

waaaaaaaaaaaaaaaa.. nak macam tue gak!!!!

fRaMe+LenSeS said...

alg nak kat bilik tdo ada bulan tu. ehehe

Buta+Pekak+Bisu=CINTA