Followers

Saturday, 9 April 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

Assalamualaikum.

macam menarik plak tengok contest ni.
since sekarang adalah mood merindui adik2. 
Nadh nak join jugak la.
(da Follow. number passport 842 tau. ;)


dan photo yang nak share adalah yang ini.. 
Ni photos terbaru adik2.. 
adik laki Nadzli n Dyan Aula Umaera. 
amek masa 2 minggu lepas. hari demam sedunia. 
masa p makan dekat Penang. 
yang paling tensi tu buleh depa amek gambaQ berdua ja..
pastu gambaQ abg depa ni tamo amek.
tapi bila tanya tau apa adik balas? 
 
padan muka diri sendiri kan.. 
p makan pastu dok cakap tpom pasai keja.. ahahahaha..
apa pun tetap jeleshh.. dan lenkali takmo biar jadi dah.. ;)

I LOVE THEM ALL.. ;)

Nak tag 3 orang nih..


p/s : nak join tak? leh click kat SINI, cepat wohh malam ni last.. ;)

9 comments:

MaErA kZz said...

ades . .nak kena jawab lahh tag ni . . hehe

CikTomyam said...

comei aihh..depa dua..hehehe

fRaMe+LenSeS said...

Maera :: haa.. jawap2. hehe

Naniey :: hihi.. tgk la abg depa.. :P lalalalala~~

forever love said...

kiut nya...

tomatokering :) said...

yaya yang chumil !! :D

Scha Aryana said...

comey nyerrr yang gurl tu! ^^

*47!k@# said...

tahniah!!

fRaMe+LenSeS said...

forever :: terima kasih..

Erika :: Yayayayaya Yaya mmg cumil. alhamdulillah. .;)

Scha :: alhamdulillah, ALLAH bagi kelebihan tu kat dia..

Ika :: maceh. ;)

Elis said...

chumelll!!

Buta+Pekak+Bisu=CINTA