Followers

Tuesday, 12 April 2011

Hari Boling GSI

Assalamualaikum..

hari yang sibuk buat Nadh hari ni..
bangun pn dah lewat tadi. gila toi 9:30 baru jaga..
tu pun nasib la ada yang rajin nak kejutkan. kalau tak tatau la camna..
then, masuk opis dalam kul 10 aa.. lepas tu dok sat.. boss dah call, suruh p amek invoice kat WS.
lepas tu, boss lagi sorang plak call, dia ada kat kedai bawah tu, ajak lepak minum
so turun dan p minum2 dlu la.. lepas da selesai minum tu, baru bergerak ke WS.
amek cheque, dan lepas tu ke Airport plak, cashkan cheque dan lepas tu baru p bank in duit tu.
balik dari opis, dah nak kena keluar balik.. pasai hari ni boss tutup opis..
bergumbira sat kat tempat boling.. jum tgk sat..

 ahhaa.. semua yang hadir tadi.. Abg Shafiq, Abg Falah, Abg Madi, Jijoi, Apis, So'Od n Lynda.

 So'Od beraksi

 Pasukan engineer 

 suka plak tgk hat ni.. Jijoi beraksi

 enchik Boss beraksi. ahaha.. leh tahan jugak dia ni main.. nt leh bodek ajak p men lagi.. ahahaha

Abg ShafiQ n Jijoi.. 

Ha tu aja.. tapi syg plak la.. dah balik baru tingat.. rupanya tak amek gambaQ semua yang ada tadi.. wat gaya pegang bola boling ka.. ahahha.. mungkin tadak rezeki la tu.. moga2 len kali akan ada peluang lagi kan.. ;) berakhir sudah la cita main boling seopis tu.. lawak pn ada jugak. leh my boss, Abg Falah kata, "Nadzri, ang kalau ada customer call ka, cakap ng depa hari ni ang cuti, sok call lain.." rasa nak gelak jugak la.. buleh lagu tu noh. ahaha. tapi tatahan la kena tegur sebab dok SMS sakan. dia punya la suruh bersuka suki smpaikan customer call pn suh abaikan. camna la tak happy dapat boss macam ni. ehehe.. 

Lepas balik tu. da lewat petang. sampai umah tu dalam kul 5 lebih kot.pastu abg madi plak call. depa ada kat kedai makan. p plak kedai makan tu.. pas makan. balik umah.. rehat2.. cakap tpom (hehehe) lepas tu.. pas Maghrib, p sopping plak. hat ni mmg kritikal. nak tau pasai apa? cuba tengok ni..

leh tara tu? ahahaha.. panjang kan?

kes membeli belah tak sedaQ diri jadi lagu ni la.. mai naik moto, buat macam mai naik treler.. abeh penuh la trolley.. ni pun nasib la ada yang tak amek tadi.. Ya ALLAH, kat 200 jugak la barang dalam ni.. banyak sangat.. last kena call abg Mie mai amek kami nek keta.. tlg bawa barang ja.. :)

Apa pun, tu la cita yang berlaku tadi.. banyak pahit manis la.. gelak sakan.. ALLAH syg kita kan.. moga kita pun jaga kesayangan DIA tu.. jangan la kita lalai dengan pemberian DIA tu.. Amin Yarabbal alamin.

4 comments:

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

amboi dia..shoping sakan noh..

fRaMe+LenSeS said...

Farhan :: tu la pasai.. ahahaha.

nora amila ghazali said...

ish3.. kalah pompuan..

cakap fon.?? ayoookkk sapa tue.. hehe

kiera'sakura said...

amin... =)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA