Followers

Wednesday, 6 April 2011

Malam Like Sedunia.

 Malam LIKE Sedunia

 Bermula kat cni.. tatau napa ntah.. :D

 Mengambik kesempatan

ni paling kritikal.

78 LIKE dalam ni cuma ng post nih ja.. TOek punya Cik GK.

 
 Uikz? sindrom jiwa ka nadh tadi? lalalalalala~~


 Terus STOP serta merta. adik ni lain macam cket. manja ng along. sat majuk susah pujuk

 Budak Pink? agagagag.. :P
 
Majuk tamo ngaku.. lalalalal~~


Sesi malam plak

skali majuk da.. hihihi


ni yang terakhir.. 


Note :: Saja gegatai nak menge-LIKE suma status baru dari petang hingga ke malam. Kesimpulan suma orang rasa TENSEN. Arap maklum. tadak niat pun. Cuma nak gtau, LIKE suma apa yang kua dari jari jemari KAMU yang menaip. All the besh suma Sahabat atau lagi suka saya panggil Adik Beradik Maya saya. Gembira dapat berkenalan dengan kalian semua.. Kalian ibarat Hadiah Dari ALLAH buat saya. suma ibarat penyeri bagi idup saya. ALLAH tak beri saja semua ni. tapi ALLAH nak kita semua menjaga dan bersahabat dengan ikhlas dan saya jumpa semua dalam diri kamu. Kami Blogger Utagha bukan medan PING entry dari pengamatan saya, tapi Medan Bersahabat atau lebih manis saya katakan semua dah macam Adik Beradik. Kemantapan Ukhuwah dan jalinan hati antara semua sangat saya Kagumi. walau tak pernah bertemu, tapi semua sangat rapat. Macam dah kenai 10 Tahun. itu keistimewaan kamu semua. Saya Sayang Semua. ALLAH syg semua. moga kita tak berhenti kat sini. Tapi bersahabat hingga ke dalam Taman Syurga.



Teman yang paling baik adalah apabila kamu melihat wajahnya, kamu teringat akan Allah, mendengar kata-katanya menambahkan ilmu agama, melihat gerak-gerinya teringat mati.

14 comments:

aDisH.sHidA said...

Nadh awat xbuh yg kamu x like kami nyer status tu...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

memang tension pon bila nadh dok like2 ni.. ..

tapi berlagak cool

hahaha

tomatokering :) said...

kihkihkih !!! ada jugak nama erika nak menyelit tuh . haha

majulah LIKE untuk pesbuk ! haha

Erin Azizan said...

izin share,

♥yaya budak suka embun♥ said...

hahahahaha..RAJA LIKE :D

efa said...

raja segala like penuh notif efa taw tak pok cik nadh sabor ja la yes KBU dah mcm rumah kedua erk2 rumah ka huhu like kata2 yg ni la
“Teman yang paling baik adalah apabila kamu melihat wajahnya, kamu teringat akan Allah, mendengar kata-katanya menambahkan ilmu agama, melihat gerak-gerinya teringat mati.” huhu hidup KBU

nora amila ghazali said...

waaaaaaa.. along stop sebab nora... terharu.. SAYAAAANG ALONG!!!

Muslimah Optimis said...

hihihihihi... suka note dari awai sampai habeh.. semoga hubungan kita semua dalam redha Allah..ameen...

p/s : erkkkk.. mana ada kami majok tak ngaku..adoilaaaa... hahaha... hakikatnya xreti majokkk...haha

nadzli azlan said...

Erika Rain adik ipaq ? TETTTTT ~

HajarRasdi [BdkKck] said...

saja suka kacau org.. teeettt~

cikblurr said...

adeh..napa buh status ceq yg majuk tu?? hohohoh..jatuh saham tol la...

fRaMe+LenSeS said...

Cik Adish :: agagagag.. mana nak tau. tu nadh tulis TAK LIKE la..

Cik GK :: oo belagak cool ya.. nak wat lagi la. :P

Erika :: hihi.. LIKE sama2 ya.. :P

Erin :: ha share kaih.. :P

Yaya :: ya ka. suka nya dapat title tu. :P

Efa ::hii.. jgn la marah.. ;)

Nora :: syg adik alg ni jugak.. ;)

Aimaa :: org ngajuk tak ngaku dia ngajuk. :P

Adik :: i tatau.. u tentukan sndiri mana u mau,,

Cik Blurr :: eeuu.. tatau2.. hehehe

shahjiehan said...

dah suka..like je la kan..hahahahahaha

jom baca dan komen Telur ayam pon ade tiruan ?

kiera'sakura said...

owh mase nie kita x rapat lg erk... :p

Buta+Pekak+Bisu=CINTA