Followers

Wednesday, 27 April 2011

Kami Selangkah ke Final - Manchester United.

Assalamualaikum. 
Manchester United selangkah ke Final Champions League. 
tak caya tengok bawah ni..

Alhamdulillah.. 
cam happy pulak bila tengok stats kat bawah ni. :

tu belum kira bila dapat tau pasal fakta paling besh dalam sejarah ni.. 
Sapa nak cakap pasal Pakcik Giggs yang da jadi Goal scorer Paling Veteren dalam sejarah Champions League? 

Chaiyok... moga-moga dekat Old Trafford nanti, akan ada pertambahan lagi goal.
~Glory-Glory Man United~

Thanks kerana membaca. :D

4 comments:

perrydaus90 said...

yaa...aku dok nampak final MU vs Barca ulang balik pa..time tu mng kat barca..kali ni mng kat mu lak r

fRaMe+LenSeS said...

doanya macam tu la.. :D

Qamarul said...

terbaik laa.. glory2 man united!!!

azrijohan said...

cun lahhh..tgk blog den pulak.entri man u jgk

Buta+Pekak+Bisu=CINTA