Followers

Saturday, 30 April 2011

Best CKT in TOWN

Assalamualaikum.
Tu dia, lama nya Nadh tak wat entry kan? ntah kenapa Mr Mood dah p mana ntah.
Mungkin dia bercuti kot? tatau nak cita la. tapi rasa lama sangat tak buat entry.
Kalau tak rajin tak hengat, ada ja la idea tu, nak cita tu, nak cita ni, sebab apa ja y nampak tu mesti akan jadi ilham untuk bercerita. Tapi ntah napa lately jadi camni. Majuk kot sebab Lappy majuk hari tu?agagagag..
Ni dengan keadaan lappy yang SEPARA SEHAT ni.. pn efek jugak mood rasanya.
(kes tu wujud Vlog tu.. ahahahahaha)

Okeh la.. biarlah gambar berkata-kata pada entry kali ni.
Nampak tu? 3 CKT besaQ n air.. ahahaha.. seyes best.. Dalam bahasa sopannya, sepanjang bertahun dok kat Kay Hell ni, ni pertama kali rasa CKT yang ada rasa macam CKT la. hat lain tu, elok tauk dalam tong ja la. tak sedap langsung, dan kena chop FAIL sebab sememangnya GAGAL dalam wat CKT. Apapun alhamdulillah la, semalam bersama 2 orang adik badik KBU, Aimaa n Dek Nazzs, kami p date bertiga makan Mali CKT dekat Danau Kota bertiga. alhamdulillah. sedap. syukur alhamdulillah. len kali leh p lagi kot noh? ehhee..

Dari perjumpaan semalam :
Ada beberapa cadangan yang dah dibuat :
1. Buka Syarikat KBU untuk menyumbang kepada $$$ dalam akaun KBU yang akan diconvert jadi NGO nanti. antaranya, Kita kan ada ramai Jurukameraman & Jurukamerawoman, buat team, bila ada orang nak kawen ata team kita p, ni dijangka dapat menambah $$$ kat akaun KBU.

2. Wat FORUM PERDANA ketika gath, kita bukan sekadar berjumpa kan. tapi kita Isi sekali dengan perkongsian ILMU & ROHANIAH. bukan sahaja diberkati kerana berjumpa kan, tapi ada pengisian, sama-sama saling memperingati. :D

3. Filter ahli-ahli yang ada. Yang mana wujud sekadar PING dan takat nak mencapap tak ketahuan punca tu, keluarkan, ketatkan syarat kemasukan, its not that kita nak bersifat KEDEKUT ka CONTROL, tapi WE ARE FAMILY punya moto tu cukup nak gtau kita punya target macam mana, lagipun QUALITY yang kita cari bukan QUANTITY.


Note :: All the besh. "KBU ITS A FENOMENA" bak kata Cik Erin. :D

7 comments:

shida anwar said...

hat forum perdana tu best..apa kata joint ngan IPTA/IPTS...

fRaMe+LenSeS said...

cam menarik jugak la kak. :D kan? ada jugak isi pertemuan tu nt.. :D

Erin Azizan said...

wehh nama erin ka yang last tu?bangga2..macam biasa la gambq kak. aima mmg tak dak la kan??

fRaMe+LenSeS said...

ya betoi Erin. satgi petang ni depa nak wat Vlog lagi. hehehe.. kena p ni. kena p ni. hehe

nora amila ghazali said...

amboiiii..... nie yang kak aimaa duk cita kat nora semalam... hurmm.. dapnya...

fRaMe+LenSeS said...

mmg sedap la Nora.. huu.. cam nak p lagi ja.. ahahaha. :P

Nana Miyuki said...

CKT situ ana penah g mkn,,mmg best :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA