Followers

Tuesday, 5 April 2011

Makna satu hubungan..

aku sebenarnya tatau nak cita kat sapa nih.
tadi p post kat dalam wall KBU tu..
tapi silap langkah plak dah.. skali leh kena kenen ng orang.. hahaha
saja aku nak tanya pendapat ja..
sebab aku tengok kawan aku sorang kat opis ni ha..
ari2 dok gaduh ng enchik Bf.
pastu ngs.. tadi pagi da ngs.
ni mai petang aku balik dari jmpa safety officer tadi, dia ngs lagi..
aku pun heran la..
apa sebenarnya makna satu hubungan dalam hati manusia ni?
sepatutnya la kan, bagi aku la.. dia sepatutnya jadi satu perkara yang besh.
bukan saling menyakiti, penuh dengan kemarahan, dengan air mata..
ehhh.. toi ka aku kata ni? lalalalalalala~~

1 comment:

kiera'sakura said...

pasti ada sebab kenapa Allah mentakdirkan sesuatu perkara tue berlaku.. hargailah setiap apa yang diberi =)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA