Followers

Wednesday, 6 April 2011

Nadh VS Taylor Swift

" Taylor Swift "

tadaaaaa~~ kenai dak? kenai dak? sapa tak kenai dengan macik ni?
nak tau, ada orang cakap, Nadh ada persamaan dengan dia la..
ya ka? **kembang sat**

Kita compare sat.. dari segi2 di bawah ni.. ::

JANTINA >> 
Taylor Swift adalah seorang AWEK. 
Nadh = Supomen. = LAKI2.. 

Rupa Paras >>
Taylor Swift = Cantik + Comel + Lawa + Beautiful + bla3 ( ulang perkataan maksud sama dengan 1000 bahasa dunia)
Nadh = Comot..(tapi manisnya ada okeh.. lalalalalalalala~~  )

Kelebihan>>
Taylor Swift = Pandai nyanyi + Pandai nyanyi + Pandai nyanyi
Nadh = menyanyi ta pandai la. menyanyuk pandai la.. lalalalalalalala~~

Lagi >>
Taylor Swift = Ramai peminat seluruh dunia.
Nadh = menjadi peminat pada para kucen sekalian waktu p kedai makan.. lalalalala~~

Lagi >>
Taylor Swift = Kalau senyum tobat cair la para lelakian seluruh dunia ni sebab manis sangat..
Nadh = Yang leh cair cuma coklat dalam mulut. MnM's cair di mulut tak cair di tangan.. lalalalalala~~


Oihhh.. da banyak yang disenaraikan ni.. tapi awat satu pun tak sama ni?
beh tu apa persamaan antara Nadh n Taylor Swift nih?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Cuma satu ja..  
Taylor Swift mencurahkan perasaan dalam Lagu-lagu dia, dan Nadh melalui blog. melalui tulisan, melalui Cerita, melalui Cerpen, melalui Puisi. semua tu punya Cerita dalam Cerita

sepadan kan kami kalau di gandingkan..
(Pink + Biru Muda)


8 comments:

tomatokering :) said...

kahkahkahkahkah !!! nadh !!!

buat ceq nak gelak terbahak lah tgk gambaq tu !!!!!! hahahaha XD

fRaMe+LenSeS said...

hahahahaa.. :P leh tara tu dak? :P
taylor Swift versi tudung.. ;)

nora amila ghazali said...

addduuuuiii tak boleh blah... awat nie.. demam lagi ka???

AdiSuda said...

tudiaaaa..minat omputih tuhh..ahaha

fRaMe+LenSeS said...

Nora :: dak aihh. alg sehat walafiat aa..

Adi :: ahahaha.. suka dak.. sora dia besh kot.. ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

hahahahaha..tu dia aih..ni btoi ka dak ni ha nadh sampai dok wt lagu ni..hoho

fRaMe+LenSeS said...

Yaya :: ni kira nadh demam ka ni? ahahaha.. :P

kiera'sakura said...

omaiii pengsan bce pe yg awk tulih tue... hahahhaha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA