Followers

Sunday, 17 April 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"

Assalamualaikum..
Sekali lagi Nadh di tag. Oleh sorang lagi budak comel . untuk contest ni plak.
baiklah. Nadh join ja la. walau tak pandai amek gambaQ.. 


SYARAT-SYARAT
1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah
2) Follow blog nih sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 1st May 2011
8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin

Ini dari nadh. 
Selesai dah satu. ni nak tag sapa plak dah ni? ahahha.. 
Leh tak nak tag suma kengkawan y kenai nadh? aahahahhaha. :D

Maceh.

4 comments:

Muslimah Optimis said...

hahahah.. tu gambaq b4 pi qeja ka?? dan lagi noh posing.. hahaha.. termenyesai baca sebab nadh tag semua kawan hat kenai nadh kan... errrrrrr... (tak kenai la mcm ni)..hahaha.. xboleh join la..keh3

fRaMe+LenSeS said...

Aimaa :: hehehe.. yup. tu sebelum p Qeja. actually ni tahun lepas ny la.. kami tak rajin aih nak amek gambaQ kalau tadak orang mtk. hihiih.

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hei si chantek ! hahaha nice job . . smart2 . . heeee . .

fRaMe+LenSeS said...

Cik Yuki :: aii si comei.. hihihi.. maceh2.. ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA