Followers

Friday, 15 April 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

Assalamualaikum..

(click ja dekat Banner atas ni kalau nak JOIN)

KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA
Nama mamat ni Asakura Yoh. Hero kartun Shaman King. Hero paling nadh minat. sebab, dia hero paling cool penah kenai dalam sejarah tgk kartun ni. Pasai. time tengah dok berserius dengan musuh pn masih lagi dok gelak-gelak. n paling tatahan sekali dia punya kepercayaan paling tinggi dekat kawan2 seperjuangan dia. Seronok tengok mcam mana musuh2 dia leh jadi pengikut paling kuat dia. pertahankan dia.. suka sangat~~


KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK
Dora n Diego. 
sangat tak suka tengok.. sebab MEMBOSANKAN. SANGAT MEMBOSANKAN.. AHAHAHAHAHAHA

SUPERHERO, AKU NAK JADI...
 Naruto
sebab dia kuat.. ahahahahha.. tadak sebab len dah. dan paling besh sekali dia dah selamatkan Hidden Leaf, jadi dia menjadi pojaan .. hahaha. i like. i like..:D 

23 comments:

saya YANA said...

dora n diego ni yang suka suruh kita sebut2 balik apa yang dia cari tu eh? hahaha.. Yana pon tak suka... :P

Muslimah Optimis said...

hohohohoho... kenapa katun hat ampa minat tu kami macam tak pernah tengok ya??? ermmm..xsuka dora ya??? dulu selalu berkelai ngan adik kami hat bongsu tu, orang nak tengok senetron dia nak tengok dora..habaq sini sikit ada ka budak hat besaq mcm kita suka katun tu..ahahha..bagi kat budak tadika memang depa suka la..hihii..
tadia da pi tengok penulis senja dia pun xsuka dora gak..hihihi..

zaty luvlianncezzz said...

suke naruto ♥ hi3

Ushaaaa cni---->

terhenti di sini

fRaMe+LenSeS said...

YANA :: yayyy.. ada geng.. hehehe.. mmg tak suka pn. busan. ahahah

Aimaa :: hat ni ada kat tv dlu la weyh. kami da ada koleksi DVD dia. full episode ta. hehehe

Zaty :: ehh.. suka jugak. yayy.. :P

udin said...

haha.. cayalah bro.. yg versi manga ang layan x bro.. siyes terbaik siri naruto ni.. bila lah nak habis..

fRaMe+LenSeS said...

Udin :: Manga lama da tak baca. hehe. sebab hari tu last taleh buka dalam Onemanga.com. pas dari tu tgk kat kartun ja. tapi skg da jmpa balik web len.. baru nak mula2 jinak diri balik. hehehe

myzatulmarghliyana said...

Shaman king & naruto.. dua2 pun minat sebab bace kat arena & kreko =)
Dora & Diego?? erm..xwujud pun xpe kot..

Faez Rusni said...

x ske dora gak

singgah enrty ak lak k..
http://faezrusni.blogspot.com/

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

fRaMe+LenSeS said...

Myzatul :: wahh.. gimme 5.. kita segeng. hehehe.. ;) tak suka diego n dora jugak.

Faez :: yeshh.. sorang lagi.. kartun tu sangat busan kan? ahaha..tadak aksi2.. :D

Fuyohh :: selamat datang.. :D

Eika said...

hehe nadh nk jadi naruto?? hehe ok tuh... capital depan dh sama N.. hee :D

fRaMe+LenSeS said...

Eika :: maceh2.. terharu sat Eika setuju.. ahahah.. Eika jadi sakura la.. mau ka? :P

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

fRaMe+LenSeS said...

Lulu :: comel kan segmen ni.. hehehe. ;)

MakweGerrard said...

btol2,, unlike dora the explorer tu,, tringin nk tw ad ke yg minat cter tu..hehe

myzasuki said...

tak suke dora gak ~
tapi kalo da kene jaga dak2
kene jugak tgk cite tuh..
adehh

Ly_Tulip said...

suka naruto ea??? layan ak skit2...hehe..

yg pasal dora tu..mn da org besa cm kita ni yg minat.. tu kartun seswai dak 7 taon kebawah je....hohoho

fRaMe+LenSeS said...

makwegerrard :: rasa2 nadh tadak la.. tapi kalau ada budak dajah 1 y dok blog ni. mungkin dia suka. hehe

myzasuki :: hihi.. tobat tekanan kan kena jadi macam tu.. hehe

Tulip :: yes2.. suka naruto.. ni kira kamu geng nadh la ni kan? hehe..

AdiSuda said...

dora the explorer..ap nth ayt femes dia..ahaha..tak best..meluattt ngan dora

♥ ..misz jenab..♥ said...

yeahhh datang cinie komen balek sambil follow dye..hehehe dora n diego xminat eh..??ank buah ceq minat bebeno..huhuhu

maiza love said...

dora n diego ni anak suka la..mama x suka gak x best la huhu

fRaMe+LenSeS said...

Adi :: nadh meluat jugak.. :D

Misz Jenab :: hihi.. anak buah ja? jenab camna? hehe

Maiza ::hehe.. mama tak suka tapi kena layan sebab anak mama suka.. kan? hehe

mr. weird said...

salam ukhuwah..selamat bertemu..well..terase gegaran yang berada disini..dan gegaran yang dilakukan di blog ana..thanks..

well..ana ske anime bleach..enti tengok??maaf la..ana ske yang extreme sikit..

aper pon.thanks gegar.ana dari group 6..salam ukhuwah..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA